Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Корабът, който от вторник вечерта гори край Нидерландия, вози близо 500 електромобила

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Корабът, транспортиращ коли, който от вторник вечерта, транспортира близо 500 електрическия автомобил, доста повече от в началото обявените 25, съобщи в петък транспортната компания K Line, представена от " Ройтерс ".

Пожарът на записания в Панама транспортен съд Fremantle Highway, който транспортира нови коли,, а седем други бяха ранени, откакто скочиха зад борда в опит да избягат от пламъците.

На борда е имало 3783 транспортни средства, в това число 498 акумулаторни електрически транспортни средства, сподели от Токио представител на K Line (Kawasaki Kisen Kaisha), която е наела кораба. Той отхвърли да даде детайлности за марките коли, в това число дали е имало такива на японски производители.

Бреговата защита заяви на уеб страницата си в четвъртък, че повода за пожара е незнайна, само че в запис, оповестен от нидерландската телевизия RTL, се чува чиновник на незабавната помощ да споделя, че " пожарът е тръгнал от батерията на електрически автомобил ".

Литиево-йонните акумулатори за електрически автомобили горят с два пъти повече сила от елементарен пожар.

Панамските морски управляващи са почнали следствие, подкрепено от Нидерландия, заяви Нидерландският съвет по сигурност.

199-метровият транспортен съд, който към момента гори, се носи на към 17 километра от най-северния нидерландски бряг, заяви бреговата защита. Той е пътувал от Германия за Египет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР