Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

"Левски" си тръгна с победа от Скопие

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Левски " победи с 2:0 " Шкупи " като посетител в Скопие в мач от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Уелтън и Роналдо вкараха головете за сините в дуела, белязан от няколко произшествия преди началото му.

Преди мача почитатели на " Левски " бяха нападнати, като последовател е бил намушкан с нож, само че е без заплаха за живота. Пред стадиона е имало и конфликт сред почитатели на сините и локалната полиция, като има и задържани български последователи.

" Левски " стартира мача добре, като още в петата минута Джавад ел Джемили стреля, само че не уцели вратата. " Шкупи " можеше да поведе след неточност на вратаря на " Левски " Пламен Андреев, само че Уалид Хамиди не уцели вратата. Малко по-късно Андреев избави удар на Михал Пинтер.

В 30-ата минута " Левски " поведе. Рикардиньо се измъкна и подаде към Уелтън, който беше прецизен от близко. Малко по-късно Жереми Петрис от " Левски " опита отдалечен удар, само че не уцели вратата. В края на първото полувреме Кристиан Димитров избави " Левски " от гол. Реналдо Сифъс трансферира Андреев, само че Димитров почисти топката преди да влезе във вратата.

След пчивката Рикардиньо и Уелтън пропуснаха благоприятни условия за " Левски ". Андреев пък избави изстрел на Кевен. Вратарят на " Шкупи " Артан Илязи се оправи с удар на Уелтън.

В края " Левски " стигна до втори гол. Роналдо беше изтърван след центриране от корнер и се разписа с удар от близко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР