Дневен хороскоп за 29.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗабравете страничните

...
Дневен хороскоп за 29.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗабравете страничните
Коментари Харесай

Неприятен ден очаква една зодия днес

Дневен хороскоп за 29.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Забравете страничните занимания на работното си място, с цел да не загубите част от извоюваните пари. Позволете на вашите близки да ви поглезят и се отпуснете от напрежението. Заслужили сте си вниманието им, тъй като сте работили интензивно през месеца и през днешния ден сте донесли в дома си огромна  сума. Любовта ви заобикаля, само че сте си отговорни сами, в случай че към момента не сте омъжени. Бъдете виновни към интимната си, в случай че я имате до себе си. Интимните ви връзки може да се окажат в рецесия, в случай че не надмогнете прекомерните си искания, които изнервят колегата ви.

ТЕЛЕЦ

Бъдете деликатни и виновни към вашите близки, в случай че имате проблеми в връзките. Не допускайте разправии в този ден. Вашите нови познати ще ви бъдат както поддръжка сега, по този начин и бъдещи вероятни неприятели, в случай че го допуснете, по тази причина бъдете внимателни. Не пътувайте! Неизпълнени обещания към колегата си и децата са повода за спорове във вашето фамилията. Разходи, свързани с поправки, ще ви натоварят в допълнение. Вечерта сте подготвени да си легнете рано и да се откажете от секса, поради нежеланието ви да обясните държанието си. 

БЛИЗНАЦИ

Без значение какво става към вас, сте длъжни да съхраните вашия оптимизъм и бодростта на духа си. Вашата самонадеяност нервира околните и приятелите ви. Ще получите поддръжката на авторитетни хора. Вашите финансови триумфи провокират не малко злоба. Обмислете бъдещи вложения. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, само че няма да срещнете схващане, а в случай че това се случи, ще мъстите с безмълвие. Най-голямото наказване, които желаете да наложите е отводът ви от полови удоволствия, който сигурно ще изнерви вас самите, а не колегата ви. 

РАК

Не бива да пътувате, даже и в случай че се постанова да организирате настоятелен диалози. Успехът не е с вас. По-добре обмислете начинанията за идващия месец. На работното място се справяте добре с рутинните си отговорности, само че и новите задания ще ви донесат триумф, в случай че избегнете споровете. Близките ви и обичаните ви хора не са съгласни да ви поддържат в рискованите инициативи, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разсъдъка си. Отдалечили сте се и поради ината си не сте подготвени да простите и да се отдадете на полови наслаждения.

ЛЪВ

Завладени сте от вашите фантазии и сте подготвени да поставите началото на задача, която изисква да си наложите самообладание, да сте виновни и да не разчитате на странична помощ. Спокойствието при диалози с вашите сътрудници ще ви спести язвителните им намеци поради вашето отвращение да споделите проектите си. Вечерта си дайте отмора и отидете на ресторант или на посетители във ваши другари или родственици, само че единствено в случай че тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на полови удоволствия.

ДЕВА

Разногласия с вашите сътрудници поради демонстрация на еснафщина от ваша страна може да станат причина за препирня на работното място. Търпението и вашата добрина ще ви завоюва уважението им. Не се поддавайте на гнева си. Можете да постигнете задачите си на вашето работно място, само че е по-добре да не проявявате прекомерна интензивност. Близките ви може да не ви успокоят, в случай че сте смутени, само че и нападателни с тях вечерта, до момента в който споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай, че сте изнервили обичания си.

ВЕЗНИ

Колегите ви са позволили неточности поради прибързани, само че и поради подадени им спорни и неправилни заповеди от вашите началници. Не се намесвайте, дано се оправят сами. Колебаете се дали да пътувате сами. Изпълнени сте с увереност и предпочитание да сте дейни на работното място, само че няма по какъв начин да отложите командировката. Не си създавайте проблеми в персоналните връзки, единствено поради клюки, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи персонални драми, ще изживеете невероятни интимни мигове. 

СКОРПИОН

Начинанията, в случай че са планувани за този ден, ще ви донесат триумф. Ако желаете да сте спокойни, завършете започнатите задания. Следобед проведете плануваните срещи и диалози. Не бъдете прибързани, с цел да не пропуснете положителните благоприятни условия, които ви сервира Съдбата, в случай че не прекалите с условията си към вашите сътрудници. Вечерта бъдете деликатни и внимателни с околните си. Не пътувайте, в случай че не сте ги предизвестили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще трансфорат нощта ви в незабравима. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията няма да бъдат сполучливи. Не се изкушавайте да действате преждевременно. По-добре си останете вкъщи и се отдайте на развлечения. Не спорете с вашите сътрудници, изключително в случай че не сте способени. Не се сърдете на отправената ви рецензия, която през днешния ден ви носи изгода. Изпитвате предпочитание да прекарате вечерта отвън дома си, с сътрудници или другари, само че ви поучавам да се приберете вкъщи при колегата и децата си, в случай че сте фамилни. Бъдете благи с обичаните си хора и не пропускайте интимните мигове. Несемейните да не пропущат покана и да отидат на вечерята.

КОЗИРОГ

Изпълнени сте с увереност и подготвеност да се справите със отговорностите си на работното място. Не е изключено да поставите началото на нови задания, с което ще изненадате сътрудниците си. При нужда от непредвидени настоятелен срещи бъдете уверени в настояванията си и не се тормозете да ги поднесете. Посветете част от времето на фамилията си. Не пропускайте да дадете израз на възприятията си пред обичания човек. Несемейните дами може тъкмо през днешния ден да срещнат подобаващия сътрудник. Вечерта се отдайте на романтика и полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Началото на нови занимания ви носи самопризнание, стига да не сте прибързани. Успехът ви спохожда и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща със задгранични гости ще ви обогати с потребна информация. Ако се постанова да се заемете и със незабавни задания, не прекалявайте с интензивността си. Заради разноски, които не сте споделили с вашите близки, ви чакат разправии поради липса на задоволително постоянен фамилен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от половите удоволствия, единствено тъй като сте се изпокарали.

РИБИ

При планувани  делови срещи и неотложни диалози не прекъсвайте събеседника си, с цел да не се неуспехите с демонстрация на непросветеност поради прибързаността си. Очаквайте уведомление за облага. Не пропускайте да планирате идващия месец и да ревизирате финансовото си положение. В персонален проект не е изключена нова сантиментална връзка, която може да ви сътвори проблеми и да не съумеете да се освободите от нея, в случай че сте фамилни. Сексуалните контакти с малко познати сътрудници са причина за инфекциозни болести.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР