Дневен хороскоп за 24.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЩе се

...
Дневен хороскоп за 24.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЩе се
Коментари Харесай

Няколко зодии трябва да допуснат романтиката в ежедневието си

 Дневен хороскоп за 24.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ще се сблъскате с недобронамереност и изменничество от хора, на които сте се доверили. Избягвайте новите запознанства. Бъдете сдържани в общуването. Денят ви носи неспокойствие и неспособност да направлявате събитията. Бъдете деликатни, в случай че се постанова да предприемете промени и да уволнявате на работното си място. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, тъй като сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в колегата си нещо по-различно, което да подклажда подозренията ви, че ви изневерява. 

ТЕЛЕЦ

Може да се наложи ненадейно да заминете в командировка, с цел да ревизирате дали във вашето посланичество в различен град следват разпоредбите на работа. Ако не пътувате завършете започнатите задания. Уговорете провеждането на настоятелен диалози, които ще ви донесат триумф. Денят е добър за започване на промени и промени във компанията ви. Заради ваши неточности в държанието и залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичания си, усъмнявайки се в неговата честност. 

БЛИЗНАЦИ

При среща с ваши родственици ще зародят проблеми по отношение на завещание или наследство, от които сте се отказали преди време, само че те отново имат искания. Опитайте се да методите тактично. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат. Несправянето със отговорностите ви е във ваша щета. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени. Колкото повече внимание им дарявате, толкоз по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими сантиментални и полови удоволствия, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. 

РАК

Активни и импулсивни сте. Успехът не ви разрешава да сте напористи и да налагате мнението си на работното място, даже и в случай че не го одобряват. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете с триумф всичките си изостанали задания. Осъществете непредвидени, само че потребни настоятелен срещи. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание у интимния си сътрудник и не пропускайте половите удоволствия. 

ЛЪВ

Обогатете се с нова информация обвързвана със служебните ви отговорности. Искате да промените професионалното си обкръжението, което по ваше мнение сте надраснали, само че деня не е подобаващ.  Анализирайте дейностите си и бъдете сериозни към личните действия, проекти и желания. Бъдете търпеливи с колегата си, тъй като сте напрегнати и е вероятен раздор в връзките, който мъчно ще избегнете. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичания си с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото. 

ДЕВА

Ще обсъждате с вашия шеф начинание, обвързвано с риск. Ще изживеете отчаяние, че желае да замразите работата си по стартират забавен и рентабилен план, макар че той ви го е упълномощил. Нервни сте и може предизвикате загуби. От вас зависи да не се предавате във властта на възприятията. Търсенето на работа през днешния ден ще се окаже несполучливо. Откажете се. Вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Несемейните дами ще срещнат нови другари, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си сътрудници не бързайте да се отдавате на полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

С лекост ще се справите с проблемите. Не се занимавайте с търговия, с цел да си спестите финансови загуби. Общуването с доста хора ще се отрази неподходящо на работата ви. Заредете се с самообладание и заемете изчаквателна позиция. Постарайте се да не се разсейвате със странични задания, които ви пречат на главната работа. Самотните дами имат шанса да срещнат подобаващ сътрудник, само че би трябвало деликатно да преценят новите си познати, с цел да не сгрешат в избора си. Семейните дами да се отдадат на възприятията си и да изживеят незабравими интимни мигове с обичаните си хора. 

СКОРПИОН

Създайте спокойна конюнктура на работното си място, тъй като от нея зависят триумфите ви. Не разговаряйте дълготрайно по телефона и не се противопоставяйте на сътрудниците си. Проведете деловите си диалози късно следобяд. Без особени старания ще се справите с главните си задания. Вечерта и се отдайте на сантиментална среща, в случай че сте фамилни подгответе сантиментална вечеря. Не са изключени прояви на ревнивост от страна на вашия сътрудник, изключително в случай че доброжелателни родственици са му подхвърлили някоя клевета за вас. 

СТРЕЛЕЦ

Днес сте чувствителни към отправената ви рецензия и не се примирявате елементарно с упреците за некачествена работа, които не дават отговор на истината. Приемете, че още веднъж ви завиждат. Устремени сте към материално благоденствие, което ще донесе положителни резултати. Не се отвличайте с второстепенни занимания. Личните ви връзки са проблематични, поради невярност от ваша страна. Изяснете се с интимната си половинка. Откажете се от желанията си за интимни мигове и полови удоволствия, в случай че сте наранили обичания. Вечерта си дайте отмора и излезте измежду природата. 

КОЗИРОГ

Деловата ви интензивност ви оказва помощ за спомагателна финансова непоклатимост, в случай че не решите, че парите са ви задоволителни и не пропуснете сами положителните благоприятни условия за доходи. Общуването с сътрудниците ви е хармонично. Изяснете зародилите и притесняващи ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени. Разрешете фамилни проблеми и недоразумения с интимния си сътрудник. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове. Без терзание се отдайте на полови удоволствия, които са мечтани от двама ви, тъй като ще ви избавят от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ

От сутринта в този ден няма да се разминете с проблемите, основани от ваши напуснали сътрудници, за които никой не е имал визия. Недоволни от професионалната ви претовареност, околните ви са причина за неприятното ви въодушевление. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете. Ще имате радостна и приятна среща със остарели другари. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

РИБИ

Предпазвайте се от желанието да поставяте под подозрение мнението на близките. Без да спорите проведете диалозите с сътрудниците си и изяснете правотата или грешката си. При заетите в областта на услугите са вероятни проблеми с недоброжелатели. Пазете се от неучтивост и неприкрита машинация. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност, които са ви развалили настроението. За следващ път би трябвало да се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР