Дневен хороскоп за 23.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИзвършете промени

...
Дневен хороскоп за 23.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИзвършете промени
Коментари Харесай

Предупреждение към една зодия: Дебнат ви врагове, за които не подозирате

 Дневен хороскоп за 23.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Извършете промени на работното ви място. Ако сте притежатели на компания обмислете по какъв начин да подновите вашия офис с цел да стане по-привлекателен за вашите клиенти. Не е изключено да уговорите доходна договорка, която е причина с деловите ви сътрудници вечерта да полеете идното сключване на контракта.  Новото ви сантиментално въодушевление може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с околните си. Не харчете пари за заведения за хранене с другари. Несемейните да не си разрешават полов контакт още при първата среща, тъй като следствията ще бъдат необратими. 

ТЕЛЕЦ

Ще мислите единствено за служебните си отговорности. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, в случай че се пробват да ви обиден че сте се провалили - завиждат, примирете се и не обръщайте внимание. Не оставяйте на вашите подчинени да поемат отговорности, за които сте виновни единствено вие. В диалозите с обичаните ви не би трябвало да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност, благи дами. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да му докажете какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и му доставете незабравими полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Ще научите, че имате посещаване от чужбина и се постанова да измененията проектите си за деня, с цел да се подготвите да посрещнете ваши настоятелен сътрудници. Професионалните ви триумфи и задграничните ви посетители разсънват завистта на вашите неприятели, които вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! Семейните дами да не не помнят и себе си, да се разкрасят и заредят с положително въодушевление. Ново сантиментално запознанство ще споходи несемейните. Сексуалният ви живот още веднъж изисква да сте дейната страна. Не подценявайте обичания си. 

РАК

Днес сте изпълнени с очаквания, че ще осъществите грандиозните си проекти, множеството от които са постижими. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните дейности и крайните решения, в случай че някой ваш сътрудник ви е отправил сериозна забележка. Може би е заслужена. Самотните дами ще срещнат подобаващ сътрудник, само че би трябвало деликатно да преценят новите си познати, с цел да не сгрешат в избора си. Ако към този момент го имате и сте влюбени, споделете възприятията си. Семейните да не се впускат във флиртове и изневери.

ЛЪВ

Ще пожънете непредвидени и впечатляващи близките финансови триумфи. Въпреки този факт не се надявайте, че в случай че инвестирате, ще ви зарадват с бърза възвращаемост на вложените пари. Не дразнете вашите сътрудници с персоналните си упоритости, които непрекъснато демонстрирате, в случай че желаете да ви поддържат при реализирането на вашите проекти. Преди да пристъпите към изясняване на връзките с интимния си сътрудник, осъзнайте грешките в държанието си. Семейните дами могат да се отдадат без терзание на интимни прекарвания и полови удоволствия, тъй като са уверени в възприятията си.

ДЕВА

Анализирайте връзките с хората от обкръжението си, посредством получената потребна информация. В този ден ще жънете триумф, в случай че имате обществена или медийна изява и ще постигнете задачите си. Не взимайте значими решения и не се включвайте във финансови вложения. Ако сте банкови чиновници, бъдете деликатни с документите. Колкото по-бързо се приберете през днешния ден при обичания си, толкоз по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на възприятията си. Обидени сте на интимния си сътрудник, че половият ви живот не дава отговор на желанията ви. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки. 

ВЕЗНИ

Ваши родственици от сутринта упорстват да им дадете заем. Не го правете, тъй като няма да си получите парите, ще развалите връзките си, а и вие самите ще изпаднете в рецесия. Не започвайте нови задания на работното място, изключително в случай че са от голяма важност за бъдещите ви професионални триумфи. Пазете се от обаятелен любовник, който се пробва да се вмъкне в живота ви, само че не тъй като ви обожава, а с цел да ви отмъсти за нещо, което сте сторили на негови познати. Липсва ви естетика в половите връзки. От вас зависи да я възстановите.

СКОРПИОН

Обмислете бъдещите си хрумвания, свързани с нови занимания. Пътуванията свързани с настоятелен диалози са сполучливи. Може да ги осъществите, в случай че нямате други проекти. Не взимайте прибързани решения за вложения. Ще осъзнаете, че вашите служебни отговорности са директно свързани и с вашия публичен живот. Не са изключени проблеми с сътрудник, към които изпитвате мощно привличане. Семейните дами, разочаровани от зачестилите проблеми в фамилията, са склонни към изневери и полови контакти незабавно след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете деликатни, в случай че сте уредили делова среща, с цел да избегнете бъдещи провали, поради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през идващите дни. Прибързаността ще ви попречи да се справите без неточности и пропуски със дилемите си, в случай че сте на работа. Очакват ви съществени финансови проблеми, в случай че допуснете това. Желанието да сте отдадени в интерес на хората няма да се хареса на околните ви, с които ще се изпокарате. Само в случай че сте откровени в диалозите и възприятията си, можете да разчитате и довечера на естетика и на полови преживявания с обичаните си хора.

КОЗИРОГ

Денят изисква от вас съществено отношение към отговорностите ви. Не създавайте причина за недоразумения на работното място и за препирня с сътрудниците си. Грубостта на ваш сътрудник не е причина да сте нападателни. Бъдете бдителни в договарянията за финансиране, в случай че ги организирате през днешния ден и не взимайте недомислени решения. Недоброжелатели още веднъж се пробват да ви навредят. Ще се изострят връзките с брачния ви сътрудник, благи дами. Контролирайте страстите си и не се опитвайте да оправдаете държанието си. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина. 

ВОДОЛЕЙ

Този ден ви сервира нови благоприятни условия за потребни срещи. Бъдете деликатни при запознанствата с бъдещи настоятелен сътрудници. Не отхвърляйте да обмислите предложенията, свързани със взаимен бизнес. Ако се постанова се заемете с професионалните си отговорности и не се опитвайте да ги трансферирате на някой различен. Докажете, че за вас сложни задания не съществуват. В фамилията ви назрява спор, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите опрощение за изневярата си. Не и с демонстрация на експанзия. Сексът с брачната ви половинка ще остане за дълго единствено в фантазиите ви. Не се домогвайте до това. 

РИБИ

Денят ви е потребен да поставите началото на нови занимания. Вашите хрумвания, които се костваха на вашите сътрудници невъзможни за осъществяване, през днешния ден се възприемат като доходни. Приемете помощ, в случай че се постанова, с цел да се справите със отговорностите си до обед и вечерта да имате време за отмора и за вашите близки. През деня се заемете със отговорностите си вкъщи. Не се заяждайте с околните си, в случай че отхвърлят да ви оказват помощ. Избягвайте изясняване на връзките с интимния си сътрудник. Докажете на обичания, че сексът ви доставя наслаждение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР