Дневен хороскоп за 16.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗа ваша

...
Дневен хороскоп за 16.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗа ваша
Коментари Харесай

Една зодия ще си спечели врагове, ако не внимава какво говори

 Дневен хороскоп за 16.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


За ваша наслада компликациите ви заобикалят. Очаквайте заслужени и впечатляващи с размера си доходи, които са мотив за злоба. Не бързайте с обещанията за вложения, в случай че развивате личен бизнес. Не подписвайте контракти за финансово съдружничество. Предстои ви сполучлива делова и креативна активност. Не са изключени компликации в персоналните връзки, в случай че през целия ден сте отвън дома си и пренебрегвате обичания си. Грозят ви не малко различия с сътрудниците ви. От вас зависи да избегнете краят на сантиментална връзка и неналичието на полов живот за неопределен срок поради държанието ви в този ден. 

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от машинация и кражба на интелектуален труд. Емоционалните ви реакции са във ваша щета. Саморазправата няма да ви помогне. Късметът не е с вас. На работното си място се постарайте да се задълбочите в дилемите си, тъй като грешките са мъчно поправими. Не си създавайте мотив за ненужни спорове с вашите сътрудници. Посветете вечерта на фамилията си, на колегата и на децата си. Близките ви чакат от вас повече внимание, а също и са подготвени да ви основат приятна страст, в случай че отидете с тях на ресторант и се повеселите. Сексуалните удоволствия са най-хубавия метод да приключите с положително въодушевление днешния ден. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете деликатни в думите си. Прибързаните изявления ще ви завоюват врагове. Поставете началото на нови планове, които ще ви основат име на положителни и успяващи експерти. И до този миг ви уважаваха, само че през днешния ден печелите още заслужена популярност. Служебни задания следобяд ви дават късмет да подобрите материалното си положение. Не са изключени непредвидени промени в персоналните ви връзки, поради невярност, която сте разкрили ненадейно и ви е наранила надълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отводът ви от интимни мигове и полови наслаждения, освен поради изневярата, а и поради нараненото ви его. 

РАК 

Поставете началото на вашите нови планове, в случай че сте уверени, че са добре премислени. Осъществете концепциите си, в случай че са свързани с професионалните  ви проекти. Вашите фантазии, които досега всички възприемаха като нереални, ще се окажат допустими и осъществими и гарантиращи ви бъдещи финансови приходи. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичания си, на приятни страсти и спокойни диалози. Бързо и съвсем безпроблемно сложете завършек на потискащите ви спорове в фамилията и се отдайте на полови удоволствия. 

ЛЪВ

Начинанията са сполучливи. Въпреки това не всички ваши проекти се осъществят съгласно упованията ви. Не се ядосвайте, с цел да не блокирате мисълта си и да не отклоните триумфа от пътя си. Задачите ви доставят наслаждение. Избегнете финансовите загуби и професионалният триумф сигурно няма да ви изостави. Не са изключени  закономерни затруднения в фамилните връзки, поради нежеланието ви да отстъпите пред настояванията на околните си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разноски, даже и в случай че брачната ви половинка се пробва да ви лиши от секс. 

ДЕВА

Завършете отговорно служебните си задания. С изненада ще установите, че вместо загуби, сте постигнали непоклатимост на финансовото си положение. Признанието, което ще получите от сътрудниците си е отлична отплата за напрежението. Информацията за компликации ще ви помогне да ги избегнете с далновидност и деликатно премислени дейности. Имате доста обожатели, само че сте влюбени до уши единствено в един, а през днешния ден имате опция да споделите възприятията си. Бъдете откровени и не премълчавайте. Не избързвайте със половите контакти, в случай че задачите да съхраните връзките си. 

ВЕЗНИ

Толерантното ви отношение към всички ви оказва помощ да се справите добре с работата си и да избегнете проблеми с управлението. Проблемите на работното място не са съществени и не заслужават вашето внимание. Оставете сътрудниците ви да се оправят сами откакто им помогнете да изяснят недоразуменията между тях. Ваши родственици се пробват да ви основат проблеми в брака. Не допускайте тяхната интервенция, в случай че бракът ви е постоянен. Сексуалните ви връзки са хармонични. Вечерта още веднъж ще летите в облаците на любовната омайност. 

СКОРПИОН

В живота ви се вмъкват авторитетни персони, които целят да ви употребяват, като ви оферират поддръжка и помощ. Преценете дали да запазите връзките си с тях. Активността на работното ви място е гаранция, че ще осъществите задачите си. Ще са нужни повече от предстоящите старания. Деловите запознанства ви носят бъдещи изгоди. Трудно ще избегнете проблемите в фамилните връзки и различия с колегата си, в случай че придвижите неприятното въодушевление и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не се ядосате на колегата си, че ви пита за какво сте с кисела физиономия. 

СТРЕЛЕЦ

Търговците и през днешния ден са орисани да съумяват и да събират завистливите погледи на близките. Удовлетворени сте от работата си и получавате в обилие изцяло заслужени похвали. Задължително стабилизирайте връзките с сътрудниците си. Оценете поддръжката им и постигнете съгласие за взаимните задания, които би трябвало да завършите. Рискувате да се неуспехите в персоналните връзки поради съмнение в възприятията си. Денят е съвършен за пътувания. Вечерта се отдайте на отмора измежду обичаните си хора. Ако сте изтощени и не сте подготвени за секс, просто споделете деня и преживяванията с околните си и спокойствието на интимните мигове. 

КОЗИРОГ

С лекост ще постигнете триумф вашите сътрудници да чуят мнението ви. Дали ще ви поддържат зависи от тяхната облага. Заемете се с оформянето на финансови документи, свързани с бъдещи вложения. Очакват ви потребни настоятелен срещи, на работен обяд. Ако вие  плащате сметката не бъдете прекомерно разточителни. Бъдете умерени в рецензията, в случай че откакто се приберете заварите неразбория в дома си, поради отплата, че не сте си вкъщи в почивния ден. Не спорете с колегата си. Ежедневните ви отговорности и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Работете интензивно, с цел да си гарантирате непрекъснати финансови приходи. Цената, която би трябвало да платите е твърдоглав труд. Завършете до края на деня поставените ви служебни задания. Обстановката на работното ви място е спокойна. Колегите ви поддържат, по тази причина не спорете с тях и не ги критикувайте. Не се надявайте на запознанство с подобаващ сътрудник, макар опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви връзки не са хармонични, само че повода е в неразбираемото бъдеще на вашата връзка. 

РИБИ

Намерете правилният метод към сътрудниците си. На работното ви място царува напрежение, за което всички имате принос. Преценявайте думите си и бъдете прозорливи.  Емоцията ви пречи и блокира желанието ви да работите интензивно. Бъдете виновни към служебните си задания, в случай че са ви сложили период за тяхното привършване. Следобед се обрисуват разправии с вашите близки, поради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревнивост в сътрудниците ви. Решили са, че сте им изневерили, поради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от половите удоволствия довечера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР