Дневен хороскоп за 15.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНВ

...
Дневен хороскоп за 15.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНВ
Коментари Харесай

Трудностите са преодолими за Стрелците, Козирозите да бъдат сдържани

 Дневен хороскоп за 15.04.2021, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


В този ден сте прекомерно чувствителни. Без причина ви нервира всичко, което не е по вашия усет. Дали сте политици, чиновници на държавна работа или имате ваш бизнес, все нещо не е както очаквате. Концентрирайте силите си в дейна работа и с разсъдъка си преценете кои са доходните благоприятни условия, с цел да избегнете загубите. Имате капацитет, на който могат да ви завидят. Създайте естетика в връзките в фамилията си. Вечерта си почивайте и в случай че имате предпочитание за секс, не пропускайте да си доставите наслаждение в интимните си мигове. 

ТЕЛЕЦ

Денят не е удобен за настоятелен срещи и диалози поради вашата сензитивност. Бъдете деликатни към новите запознанства както в деловите по този начин и в персоналните връзки. Уважавайте качествата на сътрудниците си. На работното място сте отпуснати и няма да ви се работи, тъй като не желаете да коригирате грешките си. Вечерта се пробвайте да си върнете хармонията в фамилните връзки. Извинете се на обичаните си хора, поради държанието, с което ги отдалечихте от себе си. Липсата на естествен полов живот ви изнервя. 

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте прекомерна интензивност, с цел да не си навредите на здравето и на връзките с вашите близки. Бъдете сдържани. От вашето държание зависят финансовите ви триумфи. Внимавайте с думите си и не разчитайте на шанс. Бизнес-отношенията с новите ви сътрудници са правилни, само че не бързайте да се доверявате напълно и да споделяте проектите си, с цел да не се разочаровате. Вечерта поканете обичания на ресторант, само че бъдете единствено двамата. След вечерята го приласкайте, бъдете нежни и благи и се отдайте на полови удоволствия. 

РАК

Изцяло сте подвластни на страстта, която блокира положителните ви изяви и опцията да поднесете вашите хрумвания. От вашата въздържаност зависи днешният ви финансов триумф. На работното място се справяте, в случай че сте съсредоточени и упорити, само че не и в случай че сте разпилени и  доверчиви. Бъдете мнителни при предложение за съдружничество, което може да се окаже следващия опит да ви навредят. Вечерта останете с обичания си вкъщи или отидете на ресторант с другари, в случай че желаете да докажете, че не го обсебвате. Сексът ще ви подейства разтоварващо, по тази причина не се отхвърляйте от него. 

ЛЪВ

Трудно ви е да измененията основаната комплицирана конюнктура измежду вашите сътрудници, макар желанието ви да се намесите в разногласието им. По-добре не го правете, с цел да не ги превърнете във врагове. Намалете интензивността си на работното си място и не се натоварвайте с нови задания. Задълбочете се в служебните си отговорности. Посветете се на творчество и оправете връзките с сътрудниците си. Вечерта се отдайте на отмора и сантиментални мигове. Решите ли да изяснявате връзките си, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс. 

ДЕВА

От вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, тъй като изречените сериозни думи ще ви завоюват врагове. Не сте уверени в правотата на вашите сътрудници. Разговорите на вашето работното място и в компанията на вашите настоятелен сътрудници е добре да организирате, като повече ги изслушвате и по-малко говорите. За страдание към момента не сте нормализирали връзките си вкъщи. Бъдете деликатни с околните си. Не изневерявайте и не ги принуждавайте да ревнуват. Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните възприятията си и да спечелите сърцето на обичания човек.

ВЕЗНИ

Денят е неподходящ за запознанства, тъй като сте подготвени да споделите какво планирате, макар че подсъзнателно усещате терзания. След това се сърдете на себе си, че сте се провалили или че са ви измамили, макар че триумфът е с вас. Не рискувайте и се съобразявайте с събитията. На работното място се заемете с рутинните си отговорности. Осъзнайте, че огромната ви обич ще ви помогне да излекувате всичките си душевни рани. За следващ път сексът ще ви подейства ободряващо след напрегнатия ден. 

СКОРПИОН

Не поставяйте ново начало, в случай че не е планувано, или в случай че сте уверени, че не е добре премислено, даже и в случай че сътрудниците са настойчиви.. Програмата ви е претрупана, липсва ви отмора. Общуването и новите запознанства ви носят разочарования, тъй като сте доверчиви. Възможни са проблеми с вашите другари. Емоционалната ви неустойчивост няма да помогне за основаване на положителни интимни връзки. Изживявате сантиментална обич и сте безпределно щастливи. Сексуалните ви връзки са хармонични. Сексът с обичаните ви хора отстранява напрежението и умората.

СТРЕЛЕЦ

Заради персонални проблеми ви се желае да мъстите и в случай че е допустимо да сринете света, тъй като по ваше мнение сте неоценени и преднамерено ви потискат и в персоналния живот и на работното място. Това е плод на вашата фикция, която при положение ви вреди и не ви оказва помощ. Сами се лишавате от опцията да получите даже и заслуженото самопризнание. Трудностите са преодолими с малко повече самообладание и непримиримост от ваша страна. Вечерта очаквайте приятни сантиментални мигове. Семейните дами да се пазят от невярност, тъй като ще ги разкрият. Говорете намерено с сътрудниците си за вашите стремежи, с цел да избегнете проблемите, поради липса на естетика в интимните мигове.

КОЗИРОГ

Бъдете сдържани и ограничете общуването. Промените са доста, само че има и неприятни. Някои от тях не са по ваше предпочитание, макар че сте длъжни да се подчините. На работното място сте се изнервили още от сутринта, без да сте наясно тъкмо каква е повода, с цел да я отстраните. До края на деня ще имате изясненост. Не изневерявайте на половинката си. Ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични полови връзки, поради вашето държание, което е раздразнило интимната ви половинка.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете въздържани в държанието си. От вас зависи да избегнете финансовите загуби, които през днешния ден ще срутен самочувствието ви. Не рискувайте. Откажете се от желанието си да се захващате с планове или инициативи, изискващи огромни вложения. Отнасяйте се сериозно към личните си благоприятни условия си и се приспособявайте към новите условия. Вечерта бъдете нежни и благи с околните си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате сред две връзки. Не наранявайте интимния си сътрудник с невярност и секс със инцидентни сътрудници, откакто ви е познато страданието на сърцето.

РИБИ

Пригответе се за компликации, които са подбудени от държанието на непознати хора, само че сте отговорни поради проявената от вас наивност. Ще се справите сполучливо и ще блеснете с опциите си. Пазете се да не станете още веднъж жертва на злословия и интриги. На работното място сте в стихията си и нищо не може да попречи на триумфите ви. Вечерта останете с околните си. Не канете посетители, а в случай че ви изненадат не оставайте до късно. Сексът ще ви достави следващото наслаждение, само че вземете нужните защитни ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР