Дневен хороскоп за 13.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят

...
Дневен хороскоп за 13.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят
Коментари Харесай

Хороскопът днес съветва Лъвовете да си останат вкъщи, а Девите да бъдат нащрек

Дневен хороскоп за 13.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят ви дава обещание професионални триумфи, единствено в случай че сте задоволително прозорливи, с цел да не допуснете измами, които да ви ощетят финансово. Бъдете търпеливи и с рационални дейности ще се справите с компликациите на вашето работно място. След като се приберете от работа останете с околните си и се отдайте на отмора. Личните ви връзки за следващ път са затруднени. Трудно ще избегнете проблемите в фамилните връзки или различия с сътрудниците си, в случай че придвижите неприятното си въодушевление и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. 

ТЕЛЕЦ

Изпълнени сте със сили и предпочитание за работа. Зареждате всички със самонадеяност и интензивността ви в професионално отношение се ускорява, само че има и хора, на които това няма да се хареса. Заемете се отговорно със отговорностите си на работното си място, с цел да си спестите непредвидени проблеми. Рискувате да се неуспехите в персоналните връзки поради съмнение в възприятията си. Денят е съвършен за пътувания. Вечерта организирайте прелестно посещение или пътувайте с околните си, с цел да се разтоварите и  се отдайте на отмора след обичаните си хора. 

БЛИЗНАЦИ

При настоятелен срещи и диалози не давайте недомислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници. Ваши познати настойчиво се пробват да се възползват от качествата ви. Не го допускайте! Очаквайте уведомление за облага. Не уговаряйте незабавно вложения, които ще обхванат всичките ви спестявания. Бъдете умерени в рецензията, в случай че откакто се приберете заварите неразбория в дома си, поради отплата, че не сте си вкъщи в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници. 

РАК

Материалните ви триумфи зависят от вас самите в този ден и добре да се съобразите с този факт. И да се сблъскате с проблеми в връзките не им обръщайте внимание. Преодолими са, в случай че си наложите самообладание. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете компликациите в деловото другарство. Вечерта организирайте прелестно посещение или пътувайте.  Не се надявайте на запознанство с подобаващата половинка, макар опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. 

ЛЪВ

Заради страстта, в чиято власт сте, е най-добре, в случай че е допустимо да си останете вкъщи. На работното място резултатите няма да бъдат предстоящите и експанзията ви също ще е голяма. Не възлагайте огромни очаквания, че ще се следвате прецизно плануваните задания. Ще разкриете нови благоприятни условия за професионална изява. Следобед се обрисуват разправии с вашите близки, поради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревнивост у сътрудниците ви. Решили са, че сте им изневерили, поради отсъствието ви от вкъщи в почивния ден. 

ДЕВА

Начинанията са сполучливи, само че не непременно и с всички разрешени и непозволени средства. Поставете основата на материални триумфи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви настоятелен диалози. Не обещавайте обилно вложения, без да сте обмислили предлагането, което ви насочат през днешния ден. Не пътувайте. Не са изключени компликации в персоналните връзки, в случай че през целия ден сте отвън дома си и пренебрегвате обичаните си. Грозят ви не малко различия с сътрудниците ви. Не сте в въодушевление за полови удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, тъй като сексът няма да ви достави приятност. 

ВЕЗНИ

В този ден, даже и да ви се желае да се похвалите никога не споделяйте проектите си и не се доверявайте на вашите сътрудници. Ако си позволите прочувствено и нападателно другарство ще сринете настроението и самочувствието си. На работното място разправиите ви носят само щета. Не спорете и не се заяждайте. Посветете вечерта на фамилията си. Близките ви чакат от вас повече внимание, а също не и приятна страст, в случай че ги заведете на ресторант и се повеселите. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или обичаните си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

СКОРПИОН

В този ден всички ваши сътрудници ще ви поддържат, в случай че не сте импулсивни, заядливи и настроени сериозно, макар че ви е  трудно да се владеете, в случай че усетите, че преднамерено се пробват да ви ядосват и да ви вменяват виновност. Днес се радвате на сполучливи настоятелен контакти и бързо привършване на професионалните задания. Вечерта заведете фамилията си на ресторант. Привидно възприятията ви са споделени и хармонични. Не са изключени непредвидени промени в персоналните връзки, поради невярност, която сте разкрили ненадейно и ви е наранила надълбоко и непоправимо, само че ви станало ясно за какво интимната ви половинка няма предпочитание за полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Мечтаете да се отдадете на развлечения или на заниманието си, в случай че сте си взели почивен ден, само че може да се наложи да отидете в ранни зори на вашето работно място поради неотложни отговорности и неочаквана отпуска на ваш сътрудник. Денят е неподходящ за дейна работа. Не очаквайте доходи. Пригответе се за удари от неприятели, в случай че сте се хвалили с достиженията си. Нека след работа времето ви принадлежи на фамилията и на обичаните ви, на приятни страсти и спокойни диалози. Бързо и съвсем безпроблемно сложете завършек на потискащите ви спорове в фамилията и се отдайте на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Настроени сте сериозно към всичко и всички  и ви е обзела незаинтересованост. Сякаш сте престанали да се радвате на живота. Причината е в неналичието на естетика във вашите връзки. Възобновете прекратени настоятелен познанства и създайте нови. Отнасяйте се деликатно към предложенията за взаимна работа. Не са изключени  закономерни затруднения в фамилните връзки, поради нежеланието ви да отстъпите пред настояванията на околните си. Не допускайте да ви изнудват за покупки преди празниците, даже и в случай че брачната ви половинка се пробва да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ 

Трудности, които не очаквате, са бързо преодолими, само че вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите, във ваша щета, до степен да се депресирате. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и сътрудници. Работете умерено и ще съумеете да завършите започнатото. Имате доста обожатели, само че сте влюбени до уши единствено в един, а през днешния ден имате опция да споделите възприятията си. Бъдете откровени и не премълчавайте. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото и да си доставите полови удоволствия, в случай че непрестанно проявявате искания към сътрудниците си. 

РИБИ

Вечерта си мечтаете за отмора, само че ще ви натоварят със задания, които няма по какъв начин да откажете. Ще ги приключите в ранния следобяд, а по-късно използвайте времето си за развлечения, стига да нямате ваши отговорности, които също чакат да ги приключите. Постарайте се да не сте в непрестанно несъгласие с всички. Бъдете внимателни в дейностите и думите си. Ваши родственици се пробват да ви основат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната интервенция, в случай че бракът ви е постоянен. Сексуалните ви връзки са хармонични. Вечерта още веднъж ще летите в облаците на любовната омайност, в случай че сте необвързани тъй като ще ви предложат брак.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР