Дневен хороскоп за 08.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 08.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес две зодии имат всички предпоставки да жънат голям успех

 Дневен хороскоп за 08.06, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не се срещайте с доста хора, тъй като сте разсеяни и няма да запомните диалозите, които организирате. На работното място се справяте чудесно със отговорностите си. Не бива да пътувате. Пригответе се за компликации подбудени от странични фактори, които ще ви объркат проектите ви за деня и ще ви тласнат в нова посока. Отдайте се на рутинните си занимания. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник, само че за следващ път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят незабавно запознанството. Не се надявайте на хармонични полови връзки, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

ТЕЛЕЦ

Наложете си самообладание и умереност. Прекалената  ви сензитивност и раздразнителност единствено ще усложнят деловите ви връзки. Всичко осъществявате с доста старания, по тази причина по-добре да не сте прекомерно дейни. Ако отговорностите на работното място не разрешават вечерта да си останете вкъщи, се постарайте да отхвърлите най-неотложните си фамилни отговорности. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати сътрудници, провокирани от желанието ви да потвърждавате своята уникалност, ще ви донесат съществени проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

На всяка цена отложете деловите срещи и диалози. Няма да бъдат сполучливи. Обърнете внимание на себе си и не забравяйте, че имате своите потребности. На работното си място, се концентрирайте в дилемите си. Бъдете виновни, в случай че желаете да си спестите разправии с вашите началници и сътрудници и бъдещи проблеми и финансови загуби. Не създавайте проблеми и в връзките с околните си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави приятност, даже и в случай че сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РАК

Бъдете виновни към фамилните си отговорности и не изнервяйте вашите близки с непрекъснатите сериозни забележки, с цел да не съсипете деня си. Целта ви е да избегнете привършване на битови проблеми. На вашето работно място царува хаос. Не сте се справили със отговорностите си и се постанова да го сторите в този ден. Откажете се от сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост, проблеми в персоналните връзки и разправии. Вашето неточно отношение към обичаните ви и сексът с ваша остаряла обич, ще раздразни околните ви и ще се развихри скандал. 

ЛЪВ

Денят допуска спокойни диалози и реализиране на задачите в персонален и професионален проект. Пазете се от оферти свързани с търговия,за да избегнете загубите заради склонността ви да сте лековерни. Тактът и умеенето да премълчавате през днешния ден ви носят изгода освен на работното място, а и при среща с настоятелен сътрудници, в случай че се постанова да я организирате непременно. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и да пътуват с обичаните си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си сътрудници, сексът може да ви разочарова и да се почувствате предадени.

ДЕВА

Вашата сензитивност е прекомерно изострена. За да се освободите от напрежението се отдайте на дилемите си на работното място, които са доходни и ви доставят наслаждение. Справяте се добре макар персоналните проблеми. Не са изключени непредвидени разноски, само че харчете с мярка, с цел да не изпаднете във финансова рецесия. Подгответе се благи дами, че новото сантиментално въодушевление ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте незабавно. Сексуалните ви връзки с новите сътрудници са видимо хармонични, само че се чувствате засегнати и афектирани от несъобразяването с вашите стремежи.

ВЕЗНИ                                                                                                                                                   

Избягвайте срещи и нови настоятелен и персонални запознанства в този ден. Може да се заблудите и да се обвържете с хора, които са несъответствуващи за вас. Разочарованията няма да закъснеят. На работното място се справяте чудесно. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път и от основната ви цел за деня. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапна смяна в връзките, а вие не задачите това, нали. Сексуалният ви живот не е съразмерен. Откажете се от желанието да се отдадете на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Въпреки компликациите вкъщи, които ви изненадаха сутринта, сте чаровни и ще притегляте погледите на всички. За да постигнете замисленото се вслушвайте в препоръките на близки и другари. Бъдете внимателни в обещанията. Избегнете диалозите, свързани с работата ви и при съставянето на дълготрайни проекти. Преценявайте всяка крачка. Не бъдете прекомерно доверчиви. Предпазвайте се от проблеми с брачния сътрудник. Не реагирайте нападателно на упреците му, че сте отсъствали от вкъщи си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни полови мигове.

СТРЕЛЕЦ

Всяка стартирана от вас работа е обвързвана с компликации. Не се обвързвайте с обещания за комерсиална активност, даже в случай че е краткотрайна, тъй като ще си навлечете загуби. Не се захващайте със съдружничество и произвеждане. Деловите оферти също ще ви донесат загуби. Не бързайте да се подмамвате с обещанията за лесна облага. Не допускайте препирня сутринта, единствено тъй като сте разговаряли по телефона и колегата ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Липсва ви предпочитание за работа. Замете се с рутинните си отговорности, с цел да си спестите проблеми с сътрудниците. Въпреки положителното си самочувствие сте без въодушевление. Не е желателно да сядате зад кормилото. Ще се справите с всичките си задания на работното място, даже и с непланираните. Денят ви дава обещание смяна в другарските и в деловите ви връзки. До обед не е удобно другарство с родственици. Не противоречете, не говорете на висок звук и избягвате обидните изявления. Не уговаряйте сантиментални срещи, тъй като следствията могат да са непредвидени. Сексът няма да ви достави наслаждение.

ВОДОЛЕЙ

Вниманието на противоположния пол ви радва, само че може да ви отклони от професионалните ви отговорности, в случай че се постанова да работите. За страдание запознанството ще е обвързвано с отчаяние преди края на деня. Деловите срещи и диалози са разочароващи поради неспазени обещания от хората, с които поддържате връзка. Може да ви се коства, че е настъпила нова рецесия в връзките с околните ви хора, само че това е ваше мнение, което не дава отговор на действителността. Не се тормозете от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с сантиментална вечеря и предпочитание за полови удоволствия.

РИБИ

На работното място изявете най-хубавото от себе си, в случай че желаете да получите справедливо самопризнание и положително парично заплащане. Ще жънете триумфи с каквато и работа да се захванете, в случай че не е обвързвана с финансиране. Намерете си приятна компания за обед и обсъдете бъдещите си проекти, в случай че сте с ваши сътрудници. Вечерта се радвате на приятна новина от надалеч, от родственици и другари, които не сте виждали с години. Отношенията в фамилията ви се възстановяват. Сексуалният ви живот изисква да сте в положително въодушевление, с цел да не отдалечите още веднъж обичаните си хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР