Дневен хороскоп за 07.11, събота, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 07.11, събота, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Заслужена почивка за една зодия, друга ще прекара приятен ден с най-близките си

 Дневен хороскоп за 07.11, събота, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е почивен, само че ви предизвестява да се пазите да не останете излъгани от деловите си сътрудници, изключително в случай че скоро сте подписали контракт за съдружничество. Отложете огромните разноски, макар че приходите през днешния ден ще ви възвърнат положителното въодушевление. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте внимателно. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за разлъка. От вас зависи да проведете спокоен диалог, в случай че въобще сте подготвени на взаимни отстъпки.

ТЕЛЕЦ 

В този почивен ден сте сговорчиви и подготвени на взаимни отстъпки, даже и в случай че осъзнавате, че са във ваша щета. Ще срещнете нови настоятелен сътрудници. Преценявайте новите си познати добре, с цел да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат сполучливи. Не проявявайте искания, които не са във ваша изгода. Заслужили сте гнева на вашите близки и на брачната си половинка. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят елементарно закъснението.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден завършете започнатото предходните дни и няма да усетите компликациите подбудени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте почтени пред себе си. Общуването с сътрудниците ви е хармонично. Огледът за покупка на парцел или вилно място са сполучливи, даже и в случай че теглите заем, а през днешния ден проведете предварителните диалози и единствено капарирате покупката. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества имен ден. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия, за които даже не сте си мечтали. 

РАК

Налага се, макар че деня е почивен,  да се включите в общ план с вашите сътрудници. Ще успявате, в случай че се занимавате с търговия. Появата на нови хрумвания ви разрешава да разкриете нови източници за обезпечаване на приходи. Вашата подозрителност е повода за недомислените ви действия. На работното място не са изключени проблеми. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения. 

ЛЪВ

В този ден почивен ден сте необщителни и затворени в себе си, макар че сте заети с виновна задача, която изисква да обсъждате нейното осъществяване. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново ходило в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви състояние се стабилизира. Вместо да се карате с половинката си поради отвращение да иде с вас на рожден ден, изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който има персонален празник. Вашите половинки ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете половите мигове. 

ДЕВА

В почивния ден научавате, че договорка с ваши настоятелен сътрудници ви носи триумф и добра облага. Благоприятни са креативните срещи и обмяната на опит. Вместо да сте необщителни и безмълвни, постигнете триумф в професионален проект. Помислете какво да извършите, с цел да разтопите ледовете в връзките на работното си място.  Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност. 

ВЕЗНИ

Днес, макар че деня е почивен, успявате да разкриете повода за завистта на вашите сътрудници, обвързвана с приходите ви и признанието, което получавате. Стабилизирайте позициите си.  Проведете диалозите. Подложете на разискване и разрешаване правосъдни разногласия. Завършете към този момент стартирана работа и вземете значими решения свързани с вашето бъдеще. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на отмора и сън. 

СКОРПИОН

Работете настойчиво в почивния ден, не се отхвърляйте,  защото е време да се осмелите и да извършите с крачката към премислените инициативи. Не губете действителната визия за опциите си. Ще осъществите проектите си макар компликациите. Внимателните дейности ще ви оказват помощ да не допуснете съществени неточности. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си, а вашето семейство въобще не е склонно да ив елементарни това държание. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия. 

      

СТРЕЛЕЦ

Напрегнати и нервни сте в почивния ден, само че все пак очаквайте да ви поканят за провеждането на сполучливи настоятелен диалози. Не губете възприятието си за действителност. Денят е съвършен за работа с вашите сътрудници. Ако решите незабавно да инвестирате получените пари са вероятни загуби, поради непреценен риск. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да се депресирани. 

КОЗИРОГ 

Продължавате да се занимавате със започнатото преди време, макар че деня е почивен, само че в това време ще усетите  напрежение сред вашите сътрудници. Недоволство им е подбудено от развиването на проектите ви. Ще извършите неточност, в случай че решите да променяте работата си и деянията неблагоразумието да проведете значимите си диалози в този ден. Заведете околните си на ресторант или идете на посетители във ваши родственици, които от дълго време желаят да ги посетите. Съхранете добрните си връзки. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичаните си. 

ВОДОЛЕЙ

За следващ път сте изкушени без обсъждане да поставите ново начало, макар че деня е почивен. Трудностите ще блокират пътя ви, само че за ваша наслада ви носят изгода. Не разчитайте на шанса си. Не рискувайте. Тактът в основаните връзки разрешава да изгладите зародилите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Оправете зародилите недоразумения в фамилията, подбудени за следващ път от вашето отвращение да се извините за опитите да сте нападателни и да критикувате. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване на вечеря и неоснователно нападателно държание. 

РИБИ

Днес, в почивния ден, можете да си позволите промени и сполучливо довеждане докрай на започнатата работа. Ще имате непредвидени триумфи, в случай че работите в областта на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви триумфи.  Проведете значимите си настоятелен  разговори. В този ден е по-добре за вас да не допускате проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина, а вие си ги търсите сами. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни проблеми да унищожавате и хармонията в дома си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР