Днешният 28-ми лунен ден е благоприятен за духовни прозрения и

...
Днешният 28-ми лунен ден е благоприятен за духовни прозрения и
Коментари Харесай

Днес е 28-ми лунен ден: време за чудеса, но и примиряване с всичко, което ни сполетява

Днешният 28-ми лунен ден е удобен за духовни прозрения и придобиване на мъдрост .

Той е един от най-спокойните и светли дни на лунния месец , а същността му се крие в неговия знак Лотоса, олицетворяващ духовния напредък на индивида. Този знак демонстрира, че всичко, ориентирано към духовно търсене, завършва сполучливо.

28-ми лунен ден е тайнствен, през днешния ден с вас може да се случат разнообразни чудеса , само че характерът им зависи от това по какъв начин сте минали през лунните дни. Смята се, че всичко, което сте посадили в предходните лунни дни, в този момент пораства.

Затова девизът на деня е: „ Каквото посееш, това ще пожънеш “. Именно в този ден вие в действителност оценявате себе си по това, което сте направили. Ако ви се случват неприятни събития, не ги мислете за непредвидени, тъй като това е изцяло предстоящ резултат от вашите отрицателни дейности в течение на лунния месец.

Затова се постарайте вярно да приемете всичко, което се случва в този ден: и хубавото, и неприятното . От вашето схващане зависи доста.

Една от главните задания на този лунен ден е вярно да приемете това, което идва към вас . Ако в течение на лунния месец сте правили всичко вярно и през днешния ден получите премия, приемете я с наслада.

Не забавяйте темпото и не се отпускайте , в противоположен случай с това триумфът ще завърши. Съберете сили и действайте нататък. Не е належащо обаче да забързвате темпото – това може да докара до неуспех, по тази причина продължете с онази експедитивност, с която към този момент сте привикнали, с цел да доведете всяка обстановка до логически и сполучлив край.
 image2_16x9.png Вирусите са тук, а подготвени ли сме за тях? На фокус
Този лунен ден безусловно носи триумф в дейностите . Всички астрологични школи смятат, че е удобен за всичко, и преди всичко, естествено, за духовни каузи . Пътешествията, стартирани в 28-ми лунен ден, носят триумф – по тази причина самоуверено се отправяйте на път , чакат ви нови усещания.

Благоприятен ден за огромни каузи, покупки, инициативи. В този ден се постарайте да сте в положително въодушевление, вглеждайте се в себе си, контролирайте страстите си.

В днешния ден обърнете повече внимание на медитация, дихателни и енергийни извършения , в сравнение с физически. Големите натоварвания са възможни, само че не се предлагат.

В 28-ми лунен ден може да извършите разнообразни прочистващи комплекси. Полезни са водните процедур и и е хубаво да си позволите билкова или ароматна вана .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР