Днешната звезда при победата на Ботев (Пловдив) над Витоша (Бистрица)

...
Днешната звезда при победата на Ботев (Пловдив) над Витоша (Бистрица)
Коментари Харесай

Тодор Неделев: На Армията се играе трудно, но отиваме, за да вземем нещо

Днешната звезда при успеха на Ботев (Пловдив) над Витоша (Бистрица) с 3:0 - Тодор Неделев беше доста удовлетворен от първия си хеттрик с екипа на " канарчетата ".

Халфът разяснява и идния дуел с ЦСКА на " Армията ", заявявайки, че със съотборниците му отиват да вземат нещо от този конфликт.

 Ботев (Пловдив) победи Витоша (Бистрица) с 3:0
Шоу с марка " Тодор Неделев " в Пловдив! Ботев е в Топ 4 след класика над Витоша!

Халфът блесна с хеттрик

" Беше ни мъчно до първия гол. След това контролирахме безусловно нещата на терена. За жал изгониха наш човек при 2:0, само че хубавото е, че успяхме да вкараме и трето попадение. След почивката обикновено се дръпнахме малко обратно. Добре е обаче, че не допуснахме гол. Вчера си говорихме с някои от момчетата, че към момента нямам хеттрик за Ботев. Радвам се, че към този момент имам.

Гледам да усъвършенствам играта си във всеки мач. Радвам се, че вкарах, само че за мен това не е най-важното. Важното е Ботев да върви нагоре. Отиваме на " Армията " да вземем нещо, знаете, че там се играе мъчно. ЦСКА е един от най-хубавите тимове в България. Пиргов няма да го има, Лъчо има контузия, доколкото знам. Тежко ще е, само че във всеки мач Ботев излиза за победа ", разяснява Неделев пред " Диема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР