Днес започва текущият ремонт на близо 28 км от път

...
Днес започва текущият ремонт на близо 28 км от път
Коментари Харесай

Започва ремонтът на близо 28 км от пътя Асеновград - Дълбок Извор -

Днес стартира настоящият ремонт на близо 28 км от път ІІІ-667 Първомай - Асеновград в сектора от Асеновград до с. Дълбок Извор, на територията на област Пловдив, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ).

Отсечката минава през с. Козаново, с. Патриарх Евтимово и с. Дълбок извор. Третокласното трасе е съществена пътна връзка на обитаемоте места в общините Асеновград и Първомай.

За осъществяване на ремонтните работи ще бъде спряно придвижването на всички моторни транспортни средства по третокласното трасе. Трафикът ще минава по обходен маршрут: Асеновград - Тополово - Поройна.

Текущите ремонтни действия, които са предоставени по контракта за настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища в Пловдивска област, включват замяна на пътната структура посредством унищожаване на остарялата настилка, полагане на нови асфалтобетонови пластове, замяна на бордюри в обитаемоте места, профилиране на банкети. Отсечката ще е с нова маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. Към момента фирмата-изпълнител стартира дейностите по почистване на сервитута на пътя.

Строителните работи са за 31 млн. лева и са от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура ". Предвижда се ремонтът да приключи до 30 септември 2022 година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР