Днес започва 72-ият фестивал Санремо. Ще завърши в събота, 5

...
Днес започва 72-ият фестивал Санремо. Ще завърши в събота, 5
Коментари Харесай

„Санремо” - за 72-ри път

Днес стартира 72-ият фестивал „ Санремо ”. Ще приключи в събота, 5 февруари с лъчение на спечелилия от 25 съперници. Символ на музикалното събитие за първи път е круизен транспортен съд.

Круизният транспортен съд „ Тоскана “, който пусна котва край „ Санремо “, ще се употребява за телевизионно студио за съпътстващи фестивала стратегии.

Амадеус, който за трета поредна година е артистичен шеф и водещ на фестивала, изясни, че по този начин ще се реализира неповторим музикален мост сред спектакъл „ Аристон ” и морето.

На сцената компания на Амадеус ще вършат известни актриси като Орнела Мути, Сабрина Ферили и други За златната статуетка „ Лъвът на Санремо ” ще спорят 25 артисти като Джани Моранди, Масимо Раниери, Ема, Елиза, Махмуд, Ахиле Лауро и други Заедно с тях в конкуренцията вземат участие тримата млади реализатори Матео Романо, Юман и Тананай определени за „ Санремо ” в обособен конкурс.

На фестивалните вечери посетители ще бъдат миналогодишните спечелили – групата Манескин, Лаура Паузини, тенисистът Матео Беретини и други Запазва се формулата за телевизионно петчасово шоу, което ще приключва час и половина след среднощ. За уредниците е значимо, че ще има фенове в спектакъл „ Аристон “ – виталната сила на фестивала. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР