Днес всички говорят за две големи спортни събития - Реал

...
Днес всички говорят за две големи спортни събития - Реал
Коментари Харесай

Светът е Шампионска лига, но следобедът е запазен за Гришо

Днес всички приказват за две огромни спортни събития - Реал Мадрид против ПСЖ и стартът на Григор Димитров на шампионата в Ротердам. Поставеният под номер 2 в схемата ще се изправи против японеца Юичи Сугита в първия кръг от конкуренцията.

Гледаме Григор Димитров в Ротердам в сряда следобяд

До този миг двамата имат два мача между тях като и салдото е в интерес на Григор. Българинът има две победи на сметката си против Сугита, като през 2017-а те се срещнаха на четвъртфинал на Мастърса в Синсинати. Димитров завоюва изрично с 6:2, 6:1 и след това победи с купата.

Двубоят е трети в програмата на централния корт, където тенисът стартира в 12 часа българско време с Лука Пуй - Андрей Рубльов. Следва холандското дерби сред Робин Хаасе и Тимо де Бакер, след което е време и за Димитров-Сугита. Очаква се срещата да стартира към 15:00 часа българско време.

Сърбин чака Григор във втори кръг след огромна борба с тийненджър

При възможен триумф за Гришо, той ще се изправи против сърбинът Филип Краинович във втория кръг на конкуренцията. Това стана ясно, откакто на старта 17-годишният гений, за който това бе първи мач на равнище ATP, победи доста мъчно канадския младеж Феликс Оже-Алиасим с 6:2, 3:6, 7:5.

Иначе за международния номер 5 това е първо присъединяване след Аустрелиън Оупън. Припомняме, че българинът не съумя да отбрани купата си от DIEMA XTRA Sofia Open поради неразположение в рамото. Първата ни ракета съобщи, че към този момент се усеща по-добре и е извънредно стимулиран за победи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР