Днес все повече жени решават да подобрят външния си вид,

...
Днес все повече жени решават да подобрят външния си вид,
Коментари Харесай

Страничните ефекти на филърите, за които никой не говори

Днес от ден на ден дами вземат решение да подобрят външния си тип, като употребяват филъри, с цел да поправят възрастовите промени, както и да работят върху асиметрията на лицето си. Въпреки това, в допълнение към елементарните алергии, следствията от контурирането могат да бъдат тъжни за лицето ви.

С какво постоянно се сблъскват дамите и защо специалистите не постоянно ни предизвестяват, ни сподели козметикът Лиана Вишневская.

Ефект на Тиндал

В резултат на контузия на тъканите може да възникне извънредно неприятна обстановка - под кожата стартират да се появяват розови или сини линии. В редки случаи се появяват кръвоносни съдове. Кожата като че ли е покрита с мрежа от кръвоносни съдове.

Лиана Вишневская е безапелационна, че това може да се случи вследствие на небрежна работа на експерт или тялото реагира на непознат състав по друг метод, в сравнение с е очаквал експертът. За да се избегне пострадване на кръвоносните съдове, значимо е да се уверите, че козметикът е избрал препарат, който не е прекомерно гъст.

Бяла кожа Друг противен миг за пациента е, че кожата на мястото на инжектиране на филъра става по-светла, в сравнение с всички други елементи на лицето.

Такава реакция постоянно е придружена от мощна болежка. Непременно кажете на козметика, че изпитвате дискомфорт, не го търпете, това ще ви спести съществени последици, поучава нашият специалист. Често кожата побелява внезапно поради съществуването на лидокаин в лекарството, когато влезе в съда, последният се запушва.

По предписание избелването на кожата изчезва, само че във всеки случай е значимо да поддържате контакт с вашия козметик.

Грануломи

Неприятен непряк резултат след инжектиране на филъри са грануломите, които съставляват дребни възелчета, забележими над повърхността на кожата на мястото на инжектиране. Експертът счита, че тялото се мъчи по всякакъв начин да се отърве от непознатото тяло и по този метод " избутва “ лекарството под кожата. Грануломът постоянно не може да се разтвори самичък, в този случай помолете козметик да реши казуса и в случай че е належащо, свържете се с различен експерт, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР