Днес внасяме в парламента точката за референдума за лева за

...
Днес внасяме в парламента точката за референдума за лева за
Коментари Харесай

Костадинов се хвали, каза какво ще се случи утре: Депутатите ще имат само 2 избора!

Днес внасяме в Народното събрание точката за референдума за лв. за разглеждане на следващия ден, сряда (5 юли. Това сподели за БНР водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и изясни, че до момента са внасяли предложение за разглеждане на тази точка в парламентарните комисии, само че е било отхвърляно.
„ Имаме право като съпротива всяка първа сряда на месеца да внесем точка, която е наложителна. Утре точката ще влезе в дневния ред. След това народните представители имат два избора – или гласоподават „ за “, или гласоподават „ срещу “, няма трети вид “, акцентира той и посочи, че не е наложително разглеждането в парламентарна комисия, тъй като „ това е решение – вид декларация – не се изисква наложително гледане в комисия ”, съобщи Костадинов.
Ако Народното събрание не одобри решение за референдума за лв., „ Възраждане “ ще изиска мнението на президента, изрично съобщи Костадинов и разяснява: „ Юристите в Народно събрание на ПП-ДБ и ГЕРБ си мислят, че по този метод ще стопират референдума. Парламентът не е последната инстанция. Президентът е този, който взема решение. В случая, в случай че се вземе даже негативно решение от Народно събрание, президентът е в цялостното си право да свика референдум “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР