Днес ви срещаме с Милица Гладнишка - една изключително талантлива,

...
Днес ви срещаме с Милица Гладнишка - една изключително талантлива,
Коментари Харесай

Милица Гладнишка: Най-важните уроци взех от моята велика майка Виолета

Днес ви срещаме с Милица Гладнишка - една извънредно надарена, шеметна и занимателна жена, актриса и певица.  Тя ще бъде специфичен посетител във вълнуващото ни събитие .  В извънредното събитие ще си приказваме   за вълнуващия живот на актрисите зад кадър, по какъв начин се основават обичаните на всички екранни облици, за магията на киното и театъра. Участие ще вземат още актрисите Стефания Колева и Йоанна Темелкова.  Събитието ще се организира на 5-ти декември (вторник) от 19h. в бар Singles.  Входът е свободен, а местата са лимитирани!

***

Кино, спектакъл или ТВ екран? И въобще можеш ли да избереш?

Обожавам и трите! Но чувството за съпричасност и действително прекарване, когато си в киносалона или в театъра, е доста по-силно, в сравнение с когато си пред тв приемника. Магията е покрай теб и тъмнината на салона оживява с всяка въздишка от публиката или актьорите на сцената. 

Кой е най-ценният урок, който си научила от значима жена в твоя живот?

Има доста безпределно значими дами в моя живот. Жени, които ми дадоха голяма преднина пред множеството хора. Най-важните уроци взех от моята велика майка Виолета Гладнишка! Тя ме научи на смелост, отговаряше на въпросите ми и захранваше любознанието ми с книги и музика, вярваше в мен и ме подари с две специалности - пеене и езици. 

Показа ми по какъв начин се живее и оцелява в беднотия, рецесия и какъв брой находчив е индивидът в устрема си да сътвори нещо красиво и потребно от на пръв взор отпадъци.

 милица гладнишка София Вълкова

А с какво се гордееш най-вече в живота си?

Гордея се с това, че работя с обичаните си хора и сътворяваме музикални и театрални чудеса! Голямо достижение е да обичаш работата си и сътрудниците си. Даже не да ги обичаш, а напряко да ги обожаваш! 

Без какво не можеш да изкараш деня си?

Всеки ден ми се раждат хрумвания и мелодии в главата. Няма ден, в който да не изобретявам нещо. Понякога това минава и в съня - композирам песни, отивам на прослушвания за роля, играя представления. Вероятно пребивавам в най-малко 18 измерения по едно и също време, само че не го съзнавам. 

Кое е мястото, на което се чувстваш най-комфортно?

Комфортно? Пред комфорта избирам фойерверките от въодушевление, обич и сила, които получавам, когато съм на сцената. 

А кое облекло те кара да се чувстваш най-уверена?

Мразя спортни екипи и поло. Обичам стийм пънка, в който се съчетават рединготи, барокови ризи с технологии и най-различни джаджи. Не съм намерила още кой да ми ги ушие. 

 милица гладнишка София Вълкова

Ще ни издадеш ли нещо за себе си, което малко хора знаят?

Аз съм доста открит човек, по тази причина в случай че хората не знаят нещо, значи по този начин би трябвало да си остане. Хаахааха. 

Имаш ли обичан филм или сериал, който постоянно си пускаш, когато искаш да си оправиш настроението?       

ДА! Трилогията " Властелинът на пръстените " - гледала съм я над 100 пъти. Докато превеждам филми, до момента в който шетам, до момента в който мисля по зрелище или си изучавам текста. Създава ми чувство за уют и завършения. А музиката е изумителна! 

С една дума: да бъдеш актриса за теб е…

Да бъда актриса за мен е най-голямото благосъстояние и благополучие на света! Живея хиляди разнообразни животи, в разнообразни вселени, столетия, физически и нереални форми. Още повече, че като куклена актриса, аз мога да се придвижвам в аватари, за които ви е бедна фантазията. Аз пребивавам във фикция - действителност! 

 edna Edna.bg

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР