Днес в рамките на специализирана полицейска операция, криминалистите от сектор

...
Днес в рамките на специализирана полицейска операция, криминалистите от сектор
Коментари Харесай

Изненада: Дрогираният шофьор с фалшивите сертификати, спипан във Варна, се оказа лекар! Имал и оранжерия!

Днес в границите на профилирана полицейска интервенция, криминалистите от бранш " Наркотици “ към ОДМВР Варна, подхванали претършуване на парцел в с. Осеново, благосъстоятелност на  32 - годишен варненски доктор.

Първоначално медикът бил спрян от Пътна полиция и пробата му с дрегер за приложимост на наркотични субстанции, дал позитивен резултат, а управлявания от него автомобил  бил с прекъсната регистрация. В хода на процесуално-следствените дейности последвало претършуване на къщата, в която живее мъжът и чиновниците на реда открити едно пространства, пригодени  за развъждане на растения от рода на конопа, оборудвано и със специфична техника за това. Намерени са и голям брой цифрови коронавирус документи на Европейски Съюз, както и описи  с персонални данни. Иззето е и известно количество обрани и съвсем изсушени растения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на Районна  прокуратура - Варна.

Припомняме, че на 18 февруару т.г., в границите на аналогична интервенция, криминалисти от регионалната дирекция откриха построена оранжерия за развъждане на канабис в апартамент в кв.Аспарухово, благосъстоятелност на 50-годишен локален гражданин. От помещението униформените иззеха  60 стръка растения, отглеждани в саксии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР