Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Борислав Райчев пред Бареков и Байрактаров: Джамбазки плюе там, откъдето е тръгнал! Той стигна до ЕП, благодарение на ББЦ и Бареков, а не на ВМРО!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетител бе Борислав Райчев - ръководител на съдружие "Сила ", които бяха в основата на митингите, които смъкнаха държавното управление през 2013 година.

Запитан дали у народа към момента има мощ да повтори митингите, гостът бе безапелационен, че след дейностите на така наречен "Патриоти ", които той назова "битов случай ", хората значително са изгубили и мотивация и сила, само че това не значи, че са се отказали. Просто не виждат кой ще ги поведе напред, откакто бяха грубо излъгани.

Райчев разяснява, че не можеш да се наречеш "патриот ", когато обслужваш непознати ползи. Каракачанов е в непрекъснат контакт с хора, които народа не харесва - олигарси, монополисти.

Гостът и водещият Байрактаров разясниха нелепото държание и безобразните неистини на евродепутата Ангел Джамбазки. В студиото на "Лице в лице ", той сипеше неистина след неистина. Същият упрекна Николай Бареков, че е излъгал Волен Сидеров и Политическа партия "Атака ", че ще бъдат признати в АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти).

Запитан от водещата дали в действителност е писал донос в Екологичен потенциал против сънародниците си Николай Бареков и Волен Сидеров, който донос БиНюз и телевизия "Алфа " ви предоставиха, Джамбазки отговори с: "Това е несериозно изказване! ", отричайки мерзостите си за следващ път. Същият донос бе изпратен до всички евродепутати, като се изключи Николай Бареков. В този замърсен текст, Джамбазки даже заплаши евродепутатите, като написа, че "всеки, който се срещне с господин Сидеров, рискува да дискредитира себе си, както и цялата група на АКРЕ и ще бъде опетнен от водача на "Атака ".

Евродепутатите от групата на АКРЕ бяха възмутени по какъв начин може техен сътрудник да клюки толкоз грозно различен собствен съотечественик, още повече и негов съдружен сътрудник в България.

За благополучие, господин Райчев участва на срещата, на която бе и Ричърд Милсън - изпълнителният шеф на АКРЕ. Тогава трябваше да участва и "Атака ", само че от "Атака " за жалост никой не се появи. По мотив долната постъпка на Джамбазки, гостът в студиото бе безапелационен, че е извънредно подмолно да плюеш там, откъдето си излязъл. БиНюз напомня, че Ангел Джабмазки бе изпратен в Екологичен потенциал, с помощта на Николай Бареков и неговата партия.

Малко по-късно, Ангел Джамбазки бе засечен от сътрудниците от ТВ "Алфа ", като настървено се извинявал и се унижавал поради грозния си акт.

Борислав Райчев е твърдо уверен, че краят на "ПатрЕотите " е близо, а за почтени избори в България не може да става дума.

"Ако Ангел Джамбазки стане евродепутат за следващ път, то той няма да бъде определен от Вътрешна македонска революционна организация, а от някоя по- огромна партийна мощ, както бе определен в първия си мандат. В никакъв случай той няма достатъчния електорат да му пресъздадат обстановката ", безапелационен бе гостът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР