Днес в пет града в страната ще се проведе първия

...
Днес в пет града в страната ще се проведе първия
Коментари Харесай

Петте най-големи български града ще празнуват брака и традиционното семейство


Днес в пет града в страната ще се организира първия по рода си за България, народен „ Поход за Семейството “.

Събитието ще се състои в петте най-големи български града - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, като се чака на място да участват огромен брой жители – бранители на обичайното семейство и християнските полезности в обществото ни, оповестиха уредниците.

Местата и часовете за осъществяване по градове са: София - пл. "Народно събрание", 14:00 ч.; Пловдив - пл. "Аптека Марица", 11:00 ч.; Варна - Сцена "Раковина", 15:30 ч.; Бургас - пл."Тройката", 18:00 ч.; Русе - Дом на културата, 17:00 ч.

В фамилна и другарска атмосфера, участници в Похода ще изразят своята позиция по значими за обществото въпроси свързани с провокациите пред брака и фамилията у нас, следствията от провеждането на антисемейни политики, демографската рецесия и други

Всеки е добре пристигнал със своето семейство, близки и другари. В цялата страна по време на мероприятието се ще се употребяват синьо и розово като цветове за тениски, плакати и балони, дружно български знаменца, като всички те ще могат да се закупят в самото начало на място.

Всички тези знаци, дружно с хубава българска музика и усмихнати лица се чака да изпълнят празничното шествие. Акцент в Похода в някои от градовете ще бъдат и двойките облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за край на събитието, към небето да бъдат пуснати десетки балони, с надпис „ ЗА фамилията от мъж и жена “

“Присъединете се и защитете правата на родителите и бъдещето на децата в България. Всички, които милеят за семейство, жанр и татковина са добре пристигнали! ” насочат поканата си уредниците.

Здравите фамилии носят голяма изгода за съпрузите и децата. Те основават атмосфера на сигурност и непоклатимост, дружно с доста наслада и занимателни моменти, приканват уредниците. Здравото, любящо семейство, заслужава особено почитание, защото то пази правата на децата и персоналното им благополучие и им дава опция да се развиват пълноценно.
/БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР