Днес, в първия работен ден на новата седмица, е Пълнолуние

...
Днес, в първия работен ден на новата седмица, е Пълнолуние
Коментари Харесай

Днес е Пълнолуние и лунно затъмнение

Днес, в първия работен ден на новата седмица, е Пълнолуние в 07:14 часа на 25 градуса в знака Скорпион и цялостно лунно затъмнение. Пълнолунията са време за привършване на стартирани каузи или планове, а в Скорпион – за „ почистване на бурените “, разлъка със остарели модели и обновяване. Нещо алегорично би трябвало да почине, с цел да дадем път на новото и на истината. Както към този момент неведнъж загатвах, цялостното лунно затъмнение в Скорпион ще докара до бурни спешни обстановки в международен проект.

Така мечтаната и предстояща промяна няма да пристигна от единствено себе си и би трябвало да сме подготвени да преминем през нея и по опция по-безболезнено. Днес е следващият ден с доста динамични планетни аспекти и сили – Луната в Скорпион, Слънцето в Телец и Сатурн във Водолей образуват настройка таоквадратура (две планети са в квадрат към трета – двойна квадратура). Затъмненията имат най-мощно кармично въздействие преди всичко в международен проект. В персонален проект също оказват въздействие и са белег за значими събития, когато образуват точни аспекти към други рождени планети – най-много до 1,5-2,0 градуса отклоняване от нея.

По-стресово може да се прояви (както в дните към, по време на и до към месец най-късно след затъмнението) при родените сред 15 и 20 ноември Скорпиони, сред 11 и 16 февруари Водолеи, сред 14 и 19 май Телци, сред 16 и 21 август Лъвове - +/- 1 ден. Но това са единствено прогнози въз основата на аспектите от затъмнението към слънчевия знак. Има доста хора, които имат различен безоблачен знак, само че имат Асцендент или рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Такъв образец е нашият министър председател, който е роден под знака на Овена, само че има рождена Луна на към 25 градуса в Телец, Уран на 25 градуса в Скорпион и Марс на 26 градуса в Лъв - таоквадрат. Затъмнението попада тъкмо върху неговия Уран в Скорпион и задейства рождения му таоквадрат.

Уран е планета на обратите и непредвидените събития, носи доста стрес.

Няма да върша обществени прогнози за известни персони, само че няма да му е леко нито в околните дни, нито в края на юни и началото на юли (Марс съответствува със Слънцето му и образува таоквадрат към рождения му Плутон във Везни и с директния в Козирог), нито в средата на август, до момента в който не излезе Марс от Телец след 20 август.

Този ден е по-стресов за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Препоръчително е да се понижи психическото и физическо натоварване, да се лимитират по опция контактите и пътуванията, да не се подхващат крайни и рисковани дейности.

Денят е подобаващ за медитация и всевъзможни други духовни практики, както и за провеждането на лунната диета за изчистване на организма от токсините. Избягвайте всевъзможни интервенции през днешния ден! Опасността от тежки кръвоизливи, затруднения и даже летален излаз е огромна. Затъмнението в Скорпион е с диспозитори (управители на знака) Марс в Риби и Плутон в Козирог, с които Луната образува хармонични аспекти.

Те ни дават опция да преминем през компликациите и трансформацията посредством обич, съпричастност, повече състрадателност и взаимопомощ.

Таоквадратурата на затъмнението към Сатурн ще ни даде сигурни уроци, които в случай че сме научили към този момент, няма да повторим грешките си. Иначе той ще ни лимитира, ще ни слага пред тествания. Сатурн се свързва с кариерата и престижа ни в обществото, които могат да бъдат „ ахилесовата пета “ в този момент. Но може да се прояви и в друга сфера според от това в кой дом се намира и кои домове ръководи (Козирог и Водолей) в рождения хороскоп. Денят, а и интервалът до към месец след него, са обещаващи за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

Най-силно и позитивно ще се отрази в събитиен проект при родените сред 14 и 18 юли Раци, сред 16 и 20 септември Деви, сред 13 и 17 януари Козирози, сред 13 и 17 март Риби. Лунното затъмнение е в съразмерен аспект към Слънцето ви и там, където попада по дом, ще задейства позитивни събития и развиване по значими за вас въпроси. А през днешния ден бъдете по-сдържани прочувствено и се срещайте единствено с хора, които харесвате и имате сходни полезности.

В часовете от 12:28 до 14:50 българско време Луната е „ без курс “ и се приготвя за промяна на знака. Този период от време е неподходящ за сключване на контракти и съглашения, за гласоподаване и взимане на значими решения, нови инициативи и всевъзможни други дейности, от които очаквате да имат триумф и развиване в предстоящ проект. Луната „ без курс “ е подобаваща само за дотъкмяване на стартирани към този момент на по-ранен стадий каузи и за всякаква рутинна активност, за която не се изисква сериозна централизация. Тя ни прави по-разсеяни и комплицирани прочувствено / ментално, заради което сме склонни към неточности и несъответстващи реакции. В 14:51 часа Луната навлиза в огнения знак Стрелец, където ще бъде до 15:02 часа на 18 май.

Луната в Стрелец ни въодушевява, настройва ни по-оптимистично и рисковано, настроението се усъвършенства.

До тук – прелестно! Но с навлизането си в Стрелец Луната образува дисхармоничен аспект съпротива с ретроградния Меркурий в Близнаци. Часовете след 14:51 са по-стресови и неподходящи за родените през първа декада, с Асцендент и други рождени планети сред 0 и 7-10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Луната (реакциите и емоциите) и Меркурий (общуване, мислене, преценки и решения) покачват заплахата от съществени разногласия, прекомерно непосредствено другарство и словесни офанзиви, както и за пожари, детонации (включително на автомобили), транспортни катастрофи, стрелби, произшествия с младежи.

Луната в Стрелец образува и доста положителен съразмерен аспект към Юпитер в Овен, който ще оказва позитивно въздействие при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Очаква ви една вълнуваща вечер с доста смях и занимания. Изпълнени сте с сила, пристрастеност, ентусиазъм и нови хрумвания. Не оставайте вкъщи. Излезте и се забавлявайте. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР