Днес в парламента колегата ми Явор Божанков излезе да прочете

...
Днес в парламента колегата ми Явор Божанков излезе да прочете
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Възраждане са създадени, за да разрушат всичко постигнато в България в последните 25 г.

Днес в Народното събрание сътрудника ми Явор Божанков излезе да прочете една декларация, която евентуално съдържаше към една стотна от езика, който нормално употребяват депутатите. В един миг той беше спрян - депутатите от " " го наобиколиха, пробваха се да го атакуван и ръководителят на Народното събрание разгласи отмора и по-късно съвещанието беше прекъснато. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " - " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва, във връзка разразилия се през днешния ден плевел скандал в Народното събрание.

Нещо значимо, което стана, а то не е плюнката на Цончо, е че по-късно на брифинг в коридорите на Народното събрание господин Костадинов разгласи, че " " повече няма да позволен Явор и Манол Пейков да приказват от трибуната и всякога, когато излязат, ще ги смъкват от там, съобщи Петров.

Какво се случва? Едни хора в Народното събрание желаят да дефинират кой може и кой не може да приказва. Те желаят от тях да зависи. Те споделят – ти нямаш право, нищо че си определен. Това, което ни чака, е ужасяващо. Защото това е единствено началото. Ако някой чака, че това са единствено филми, сериали, ще научи истината по доста мъчителен метод. Една от заблудите на огромна част от интелигентните хора е да се опасяват от ръководство на " ", тъй като " " не са основани да ръководят, а да унищожават всичко реализирано през последните 25 година в България, уточни депутатът от ПП-ДБ.

Зад тези хора стоят българските служби, а техният водач се споделя, и по никакъв начин не е елементарно да бъдат спрени, добави той.

В момента за думите на президента " Не чакам целувката сред Борисов и Петков да роди нещо друго, с изключение на омерзение ", Христо Петров сподели: " Целувката сред господин Радев и Гешев мен персонално повече би ме отвратила ".

Попитан дали държавно управление на ПП-ДБ, подкрепено от ГЕРБ- няма да " изпере " Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Петров разяснява: " Никой политик не може да бъде изпран от различен политик. Това може да направи единствено българският съд ".

Искам да помоля хората да не хвърлят камъни по нас на всяка крачка. Ние сме изправени пред едно голямо зло, пред планина от зло. Въоръжени сме с тояги против хора с калашници. Трябва да изберем – Европейския съюз или Съветския съюз, съобщи още депутатът от ПП-ДБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР