Днес в Общинска избирателна комисия Дашев и екипът му подадоха

...
Днес в Общинска избирателна комисия Дашев и екипът му подадоха
Коментари Харесай

Вече официално: Иван Дашев се кандидатира за кмет на община Несебър

Днес в Общинска изборна комисия Дашев и екипът му подадоха документи за регистрация за кмет, кметове на кметства и общински съветници с партията Български съюз за директна народна власт (БСДД)

Дългоочакваното официализиране на кандидатурата за кмет на Несебър на Иван Дашев към този момент е реалност. Днес в Общинска изборна комисия Дашев и екипът му подадоха документи за регистрация за кмет, кметове на кметства и общински съветници с партията Български съюз за директна народна власт (БСДД).

Иван Дашев е чудесно прочут в района, защото постоянно е живял и развивал бизнес в морската община. Той е съучастник в емблематичната фамилна компания „ Жанет “, която сполучливо развива мрежа от хипермаркети и супермаркети в разнообразни градове на страната.

През последната година Дашев интензивно работеше с неправителствената организация „ Напред Несебър “ , с която се осъществиха десетки начинания в поддръжка на локалната общественост.

Самият Иван Дашев повежда и мощната листа с претенденти за общински съветници, в която има представители на гражданското общество от целия район. От партията записват и двама претенденти за кметове на обитаеми места. Това са Росен Панайотов за село Кошарица и Златка Георгиева за село Оризаре.

Вижте цялостната листа за общински съветници на БСДД:

1. ИВАН ДАШЕВ
2. ПЕТЪР ХРУСАФОВ
3. СТОЯН ЯНАКИЕВ
4. НИКОЛА ПЕЙКОВ
5. ИВАЙЛО ЛЯХОВИЧ
6. ИЛИЯНА САРЪЕВА
7. КАТЯ ВАНГЕЛОВА
8. ПЛАМЕН ПРОДАНОВ
9. КРАСИМИР КРЪСТЕВ
10. СТОЙКО СТОЯНОВ
11. ОГНЯН КИРКОВ
12. ДАНИЕЛ КОСТОВ
13. РОСЕН ПАНАЙОТОВ
14. ЗЛАТИНА СИМЕОНОВА
15. ЮЛИЯН ЗДРАВКОВ
16. ЗЛАТИНА БОЕВА
17. БОЖИДАР ОЛЧЕВ
18. ПЛАМЕН РАЙКОВ
19. ХРИСТО КАБАКОВ
20. СТОЯН ДИЧЕВ
21. МИЛАН ГАНЧЕВ
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР