Днес в град Сливен се проведе пресконференция на Възраждане“, на

...
Днес в град Сливен се проведе пресконференция на Възраждане“, на
Коментари Харесай

Потомък на Таньо Войвода скача за Сливен

Днес в град Сливен се организира конференция на „ Възраждане “, на която ръководителят на политическата организация и на ПГ на „ Възраждане “ показа претендента за кмет на град Сливен.

В града на войводите „ Възраждане “ издига като претендент за кмет на идния локален избор националният представител Климент Шопов. Климент Шопов  през днешния ден живее в Сливен, от където е родът му. Той е потомък от рода на Таньо челник. По обучение е промишлен инжинер с опит по специалността си.
-->
След късото показване от страна на Костадин Костадинов- ръководител на „ Възраждане “ претендентът за кмет оповести целите си за Сливен.

В неговата стратегия са заложени целите – благоустройство, икономическо развиване и дейно ръководство.

Планира развиването на общински предприятия, възстановяване на връзката сред просветителния бранш и бизнеса и вложения в областта на високите технологии. За него и неговото ръководство е значим всеки жител на Сливен и превръщането на града в по-добро място за живеене.

„ Има две неща, които всеки човек желае и към, които се стреми. Тези две неща са хранили човешката упоритост през вековете. Човекът е измислял изобретения с цел да удовлетвори тези две стремежи. Тези две неща съгласно мен са най-важните за община Сливен. Ако жителите на Сливен решат да ме поддържат и аз бъда определен за кмет на община Сливен ще работя за две неща: жителите на Сливен да живеят по-удобен и по-безопасен живот и да имат по-високи приходи. “ Каза Климент Шопов на конференцията през днешния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР