Днес в 21:00 часа е голямото дерби на последния 26-и

...
Днес в 21:00 часа е голямото дерби на последния 26-и
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Локо в спор за второто място

Днес в 21:00 часа е огромното дерби на последния 26-и кръг в efbet Лига. Един против различен на стадион " Българска войска " излизат ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив). Двата отбора са с равни точки преди днешния дуел и са директни съперници за второто място. Затова конфликтът се обрисува да бъде много любопитен.

Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич сигурно ще търси реванш от пловдивчани за загубата с 0:1 през първия полусезон. Това бе неговият формален дебют като ментор на " алените " и той надали го помни с положително.

Интересното е, че под управлението на сърбина " Армейците " станаха безусловно безмилостен хазаин. Откакто той е отпред отборът е спечелил 13 от 15 вероятни точки на своя стадион, като само Лудогорец си потегли непобеден след тъждество 0:0. Освен това " алените " близо 10 месеца не са допускали гол във вратата си в турнирен мач на " Българска войска ", като за последно се разписа Коконов на 18 август в мача с Арда (3:2).

Локомотив обаче разполага с най-резултатното нахлуване в efbet Лига. Пловдивчани са отбелязали 48 гола в 25 мача и идват в " Борисовата градина " със съществени упоритости да изненадат неприятно домакините.

Освен всичко друго обаче и двата отбора ще имат едно мислено в днешния дуел, тъй като им предстоят реванши от 1/2-финала за Купата на България. Няма да е огромна изненада, в случай че точно те се срещнат и на финала в шампионата предвид на резултатите, които реализираха в първите си мачове, надлежно с Ботев (Пловдив) (0:0) и Левски (2:0).

ЦСКА-София ще чака да излезе в състав Бусато под рамката и карето Турицов, Антов, Занев и Мазику в защита. Пинто и Малинов ще работят в средата на терена, а Белтраме ще бъде плеймейкър. Кери и Евандро ще започват на крилата, а в офанзива ще се разчита на Соу.

Бруно Акрапович пък най-вероятно ще избра Луков да бъде на вратата и в отбрана да стартира триото Малембана, Диниш и Масоеро. Витанов и Умарбаев ще са опорните халфове, а на крилата ще стартират Карагерен и Томашевич. Салинас ще бъде в ролята на плеймейкър, а в офанзива ще започва дуото Илиев и Малонга.

efbet Лига, 29 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Антов, Занев, Мазику, Пинто, Малинов, Белтраме, Кери, Евандро, Соу

ЛОКО: Луков, Малембана, Масоеро, Диниш, Карагерен, Томашевич, Витанов, Умарбаев, Салинас, Малонга, Илиев

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 21:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 21:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР