Днес в 11:00 часа, в амфитеатралната зала в Национална футболна

...
Днес в 11:00 часа, в амфитеатралната зала в Национална футболна
Коментари Харесай

Стават ясни полуфиналните двойки за Купата на България - очаквайте на живо!

Днес в 11:00 часа, в амфитеатралната зала в Национална футболна база " Бояна ", ще бъде изтеглен жребият за полуфиналите в Sesame Купа на България. Победителите в този стадий се излъчват в елиминации в две срещи, в които няма преимущество при маркирани голове на непознат терен. 

При тъждество в общия резултат от двата мача се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо тъждество се извършват дузпи. Полуфиналните дуели са планувани за 25-27 април (първи мачове) и 9-11 май (срещи реванш).
 Драма в Надежда! Локо (София) ликува в последната секунда и е на полуфинал Драма в Надежда! Локо (София) ликува в последната секунда и е на полуфинал
Отборите, класирали се за тази фаза от конкуренцията, са Локомотив (София), Лудогорец, Черно море и ЦСКА 1948. " Железничарите " отстраниха Славия след късна драма и гол в последната секунда в " Надежда ".
 Лудогорец трепна, само че преодоля Спартак (Варна) Лудогорец трепна, само че преодоля Спартак (Варна)
Лудогорец имаше известни проблеми против Спартак (Варна) и трябваше да прави цялостен поврат, с цел да преодолее четвъртфиналите.
 ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на " алените " за дубъл
Черно море сервира изненадата, елиминирайки ЦСКА - София на " Армията " след триумф с 2:1.
 Гол от дузпа в 117-ата минута направи ЦСКА 1948 последния полуфиналист за Купата Гол от дузпа в 117-ата минута направи ЦСКА 1948 последния полуфиналист за Купата
ЦСКА 1948 също откри място във финалната четворка, откакто победи Арда в Кърджали с гол от дузпа на Педриньо в 117-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР