Днес цивилизацията отново се намира в решаващ, граничен момент, срещу

...
Днес цивилизацията отново се намира в решаващ, граничен момент, срещу
Коментари Харесай

Владимир Путин: Бъдещето на руската държавност зависи от войната сега

Днес цивилизацията още веднъж се намира в решителен, граничен миг, против Русия още веднъж се води война, само че страната ще успее да подсигурява сигурността си. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в словото си на Парада на успеха на Червения площад.

„ Днес цивилизацията още веднъж се намира в съдбоносен миг “, съобщи президентът. „ Срещу нашата татковина още веднъж стартира същинска война, само че ние отблъснахме интернационалния тероризъм, ще защитим и жителите на Донбас, ще подсигуряваме нашата сигурност “, сподели президентът.

Тази година речта на Путин мина под знака на така наречен специфична военна интервенция, както назовават в Русия войната, която водят в Украйна.

Миналата година словото на Путин бе доста по-продължително, както и на първо място с исторически препратки. За разлика от тази година, в която съветският президент бе доста по-лаконичен, а думите му на първо място бяха отдадени на сегашното. Прави усещане нееднократното потребление на думата „ война “, въпреки и в необятния подтекст на тезата, че против Русия се води война.

Бъдещето на съветската държавност зависи от участниците в специфичната военна интервенция, е самопризнание от думите на съветския президент, съгласно който в този момент няма „ по-важно нещо от военното дело на участниците в СВО “. Руската федерация се гордее с всички участници в специфичната военна интервенция, увери Путин, като е уверен, че цялата страна се е мобилизирала в поддръжка на героите на „ специфичната военна интервенция “ и всички са подготвени да оказват помощ и се молят за тях.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР