Днес Toyota Motor Corporation, Nissan Motor Co Ltd., Honda Motor

...
Днес Toyota Motor Corporation, Nissan Motor Co Ltd., Honda Motor
Коментари Харесай

11 компании ще изграждат инфраструктура за водородно зареждане в Япония

Днес Toyota Motor Corporation, Nissan Motor Co Ltd., Honda Motor Co Ltd., JXTG Nippon Oil & Energy Corporation, Idemitsu Kosan Co Ltd., Iwatani Corporation, Tokyo Gas Co Ltd., Toho Gas Co Ltd., Air Liquide Japan Ltd., Toyota Tsusho Corporation и Development Bank of Japan Inc обявиха, че 11-те компании ще поставят основите на една обща, която ще има за цел пълноценното развиване на мрежа станции за зареждане на водородни коли в Япония.

ОСновна точка в бъдещата работа на новата компания ще бъде също по този начин и подобряването на взаимната работа с правителствените органи, отговарящи за инфраструктурата, автомобилните производители и финансовите институции, като крайната цел ще бъде общото ускоряване на въвеждането в масова употреба на транспортни средства, използващи водородно гориво.

Стратегическият проект на новата компания предвижда реализирането на задачите до 10 години, като по време на първите 4 години (Фаза 1) се чака да бъдат построени 80 нови лични станции за зареждане с водород. За задачата, основателите предвиждат и привличането в плана на нови членове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР