ПЪРВО НА FOX: Републиканците заплашват федералната финансова помощ, предоставяна на

...
ПЪРВО НА FOX: Републиканците заплашват федералната финансова помощ, предоставяна на
Коментари Харесай

Антиизраелските окупатори може да загубят федерални студентски заеми съгласно новия законопроект за Сената на Републиканската партия

ПЪРВО НА FOX: Републиканците заплашват федералната финансова помощ, предоставяна на студенти, които правят закононарушения по време на анти-израелските митинги университети в цялата страна.

Сен. Thom Tillis, R-N.C., показа Закона No HAMAS в четвъртък, към който се причислиха осем други републиканци, в това число сенатор Марша Блекбърн, R-Tenn., и Стив Дейнс, R-Mont.

„ Mobs про-Хамас студенти жестоко са нарушили закона, унищожили са имуществото на кампуса и са прибягнали до принуждение против състуденти и правоприлагащи органи. Трудолюбивите данъкоплатци не би трябвало да не престават да заплащат за образованието в колежа на наказани извършители “, сподели Тилис в изказване за. Fox News Digital.

Демонстрации в цялата страна доведоха до арести. (Fox News Digital)

Той добави, че неговият законопроект е „ рационално законодателство, което ще приключи федералната помощ за възрастни възрастни, които нарушават нашите закони, бълват антисемитизъм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР