Кметът на район Средец Трайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш

...
Кметът на район Средец Трайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш
Коментари Харесай

Кметът на район Средец се извини за начина, по който се прави реорганизацията на движението в центъра на София

Кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко се извинява за метода, по който се прави реорганизацията на придвижването по " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и " Фритьоф Нансен " в пост в обществената мрежа Facebook.

" Бих желал да се извиня за метода, по който Столична община прави реорганизацията на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ". Дори не приказвам за достолепията и минусите на самия план ", написа във Facebook кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко във връзка на новата организация на придвижването там, против която митингите на живеещи в региона не престават.

Трайков съобщи, че е изискал да има публично разискване на плана и на всички съпътстващи документи и проучвания, че ще бъдат взети поради обоснованите оферти на жителите и че по едно и също време ще бъдат въведени работещи обезщетителни ограничения.

" Много огромен проблем за мен е, че не съм съумял да убедя сътрудниците, какъв брой е значимо да се работи точно с почитание и мисъл за локалната общественост, както и че съм позволил информацията с мен да се споделя съзнателно изборно ", акцентира районният кмет.

" Уморих се да дублирам, че нищо хубаво не може да се случи, в случай че не се намерения по едно и също време за законния интерес на директно засегнатите, от които се чака да платят цената. Опасявам се, че това може да стане казус, който да минира доверието в способността на районните кметове да съставляват дейно хората, които ги избират и по този метод да се загуби опцията за смислени градски промени ", отбелязва Трайков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР