Днес стартира рехабилитацията на път IIІ-663 Чирпан – Симеоновград. Със

...
Днес стартира рехабилитацията на път IIІ-663 Чирпан – Симеоновград. Със
Коментари Харесай

Агромах започна ремонта на над 20 км от пътя Чирпан – Симеоновград

Днес започва рехабилитацията на път IIІ-663 Чирпан – Симеоновград. Със средства от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година ще се рехабилитират над 50 км от третокласния път – различен маршрут на Автомагистрала „ Марица “ и на път I-8 Поповица – Хасково. На символичната първа копка участваха министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, инж. Дончо Атанасов – член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, народни представители и кметове от района.
50-километровата права е разграничена на три лота (Лот 19, Лот 20 и Лот 21), а срокът за осъществяване на строителните работи е 15 месеца.
Строителните действия на лот 21 се извършват от „ Агромах “ в консорциум с „ Пътища Пловдив “. Стойността на този лот е 14 милиона лв. и е с дължина малко над 20 километра на територията на област Хасково.
Проектите се финансират по Оперативна програма „ Региони в напредък “ 2014-2020 година посредством Европейския фонд за районно развиване и националния бюджет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР