... Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми, а

...
... Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми, а
Коментари Харесай

Майката на Мегз: Джулиана Гани излъга

"... Днес станах очевидец на нещо, което ме изуми, а вярвайте ми мъчно може нещо да ме изкара отвън аурата ми " - споделя в формалното си изказване майката на Миглена Каканашева.

Думите й са във връзка това, че щерка й влезе в изострен конфликт с Джулиана Гани в Къщата на " ВИП Брадър " и единствено фактът, че двете са в предаване, ги спря да не стигнат до разпра.

 Това видяха феновете нощес - 5 октомври

Това видяха феновете нощес - 5 октомври

"... В душата на една на пръв взор, млада госпожица видях съсухрена от завист и злоба бабичка - продължава изявлението си майката на Мегз. - Защо съзнателно искаш да нараниш някого, аз не го разбирам, а вие? Няма да я укорявам, бих й дала съвет...

Джулиана Гани, уповавам се, да съм изписала вярно името ви, лъжите, които изрекохте, предадени сякаш от " вашата майка ", не биха ви били потребни с нищо.

 Снимка 311913

Не задържайте тази ненавист в себе си, тъй като тя внася отрова в кръвта, а това ще докара до мъчителни конвулсии и гърчове, прибързано остаряване, нека не е късно към този момент! Мисля, че това внимание към девойката е задоволително! А пък и който, каквото си направи, никой различен не може...

 Снимка 311918

В живота си съм се сблъсквала с доста и разнообразни характери, това не ме плаши, в противен случай стимулирало ме е, и не съм се отказала да имам вяра, че въпреки всичко в дъното на всяко едно човешко създание има парченце положително! Другата персона не мисля да я разясня, не искам! Дори самата мисъл ме наскърбява! "

Лъжата, съгласно Мегз и майка й, която провокира екшъна в риалити формата, е шерването на Джулиана Гани пред Шеф Петров, че преди време, двете родителки пътували в един автомобил, в него била и дизайнерката и се държала меко казано неприятно с родителката си, даже й протегнала ръка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР