Днес стана ясно, че в БСП са готови да подкрепят

...
Днес стана ясно, че в БСП са готови да подкрепят
Коментари Харесай

БСП готови да подкрепят Пеевски за по-ниско ДДС

Днес стана ясно, че в Българска социалистическа партия са подготвени да поддържат предлагането на Делян Пеевски и Движение за права и свободи за понижаване на Данък добавена стойност на хляба, медикаментите и книгите, тъй като било остаряло тяхно искане. Все отново ще го създадат след съвещания в Народното събрание, само че нямало по какъв начин да не го поддържат, тъй като самите те са предложили диференцирано Данък добавена стойност, заяви Канал 3.

По думите на Драгомир Стойнев обаче, когато те са го поискали, от ГЕРБ и Движение за права и свободи не им дали рамо. Затова в този момент щяло да му е необичайно, в случай че ръководещите поддържат законопроекта на Делян Пеевски. Стойнев обаче прикани за естествен разговор в Народното събрание и даде обещание, че социалистите ще поддържат положителните хрумвания. Той разкри и първите си усещания след завръщането на левите депутати в Народното събрание, като означи, че в тяхно неявяване Народно събрание не било свършило доста работа.

Соцдепутатите пък не са изгубили тренинг, тъй като следели извън какво става, твърди зам.-шефът на соцгрупата. Връщаме в един много изменен парламент - липсва Цветан Цветанов, липса Данаил Кирилов, виждаме, че Делян Пеевски всеки ден идва на работа, разяснява Стойнев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР