Днес стана известно, че създадената Държавна петролна компания вече има

...
Днес стана известно, че създадената Държавна петролна компания вече има
Коментари Харесай

Марешки: Държавна компания има, държавни бензиностанции - не!

" Днес стана известно, че основаната Държавна петролна компания към този момент има назначени изпълнителен шеф и директорски съвет. Предприятието стана допустимо след самодейност на Политическа партия ВОЛЯ. Въпреки, че законопроектът е неоспорим триумф за опозиционна партия, въпреки всичко главното обвързване, което групата на Веселин Марешки искаше да бъде вменено на сдружението, към този момент остава под линия ", оповестиха от партия ВОЛЯ.
" Никъде в документите на новосъздаденото дружество не е вписан ангажимент по основаване на верига държавни бензиностанции. В учредителния акт са разказани действия по ръководство и предпазване на държавните и военните ресурси от петрол, само че няма и ред за продажби на дребно. Все отново е оставена една малка врата за „ други действия, които обезпечават или допълват главния предмет на активност “. По този мотив водачът на ВОЛЯ съобщи:
Виждате по какъв начин поредна наша прагматична и потребна самодейност е използвана за основаване на куха конструкция. Има назначени хора, има отпуснати 110 милиона, само че няма даже намек за създаване на държавни бензиностанции. Това не е смяна, а замяна. Все още, обаче, нищо не е изгубено. Ако Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е част от идната изпълнителна власт, ще доведем нещата до дъно. Това дружество се случва с помощта на ВОЛЯ и няма да позволим една хубава концепция да се използва за други цели. Силата е във Вашия глас. Вие решавате на 4 април ", се споделя още в известието на партията. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР