Днес Слънцето напусна огненият знак Лъв и премина в 01:21ч

...
Днес Слънцето напусна огненият знак Лъв и премина в 01:21ч
Коментари Харесай

Зодия Дева по декади

Днес Слънцето напусна огненият знак Лъв и мина в 01:21ч в земния знак Дева, където ще остане до 22 септември. Тук се намира точката на есенното равноденствие. Честито на Девите!

Девите от първа декада (23.08-01.09.) на пръв взор са прекомерно рационални. Зад външното им успокоение обаче се крият бурни страсти, което може да докара до нервни разстройства. Този вид има развъртян разсъдък и дарба да си слагат огромни задания. В изкуството ги влече към класицизмът. В ежедневният си живот са педантични, икономични, практични и внимателни и заради това постоянно изпускат положителни благоприятни условия. Надарени с тънка вътрешен глас и блян към рационалното. Често са недоволни сами от себе си. Силно развито възприятие за дълг и отговорност. Така наречените вид олимпийци - носители на висши хрумвания. Трябва да се борят против скептицизъм и затънал живот. Подходящи камъни за тях са с жълти и златисти тонове. Такива са жълт сапфир, ахат и златист топаз, повишаващи виталният им тонус и целенасоченост. Намират се под въздействие на Слънцето. Важни години: 21, 31, 50, 51.

Девите от втора декада (02-12.09.) се намират под покровителството на Сатурн и Венера. Хората родени през този интервал са красиви, благородни, дисциплинирани, водачи, с блестящо изразено възприятие за правдивост и лично достолепие. Имат мощен повод за себеизява. Не ги плашат отговорностите и разчитат на първо място на себе си и личните си сили. Трудно насочат упреци и тъжби към другите. Трудно стигат до откровения. Не обичат да демонстрират възприятията си, даже в любовта са сдържани. Крият своята нежна и ранима душа зад фасадата на външната самонадеяност, неотстъпчивост или даже смелост. Не са разточителни. Подвластни на скептицизъм при конфликт с грозната реалност или хорската неправда. Недостатък им е склонността към нравоучение, безконечната битка сред мозъка и сърцето и тяхната променчивост. Жените от този вид са меланхолични, само че имат редки и прелестни душевни качества. Подходящи камъни за тях са с жълти и златисти тонове. Такива са жълт сапфир, ахат и златист топаз повишаващи виталният им тонус и целенасоченост. Намират се под въздействие на Венера. Важни години: 16, 21, 24, 31, 32, 40, 50.

Девите от трета декада (13-23.09.) изпитват въздействието на две планети Венера и Меркурий. Дълго резервират младостта си, имат еластичен темперамент и здрав оптимизъм. Умеят да провеждат личният си живот и да се възползват от нужните връзки. Това са хора, които доста добре знаят какво желаят, имат приятна осанка, вежливи, гостоприемни и подготвени постоянно да оказват помощ. Лошото е, че техният принципен и логичен разум може да ги трансформира във фанатици. Имат остра бдителност, обичат да се взират в детайлите, имат ползи към биология, биохимия, медицина. Добри организаторски качества, не доста положително възприятие за комизъм. Когато са раздразнени, могат да оскърбяват, само че след това като се успокоят се стремят да загладят виновността си. В любовта дават доста на колегата, полово разкрепостени, неутолими и без предубеждения. Много са привързани към околните си. Препоръчва им се да носят изумруд, златист топаз, жълт сапфир, хризолит. Намират се под въздействие на Меркурий. Важни години: 16, 21, 24, 30, 31, 33, 41, 50.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР