Днес Skoda Auto обяви, че компанията е стартирала производството на

...
Днес Skoda Auto обяви, че компанията е стартирала производството на
Коментари Харесай

Skoda Auto стартира производството на обновените Scala и Kamiq

Днес Skoda Auto разгласи, че компанията е стартирала производството на обновените версии на моделите си Scala и Kamiq в завода в Млада Болеслав.

" Scala беше първата кола на Skoda, която беше стартирана с настоящият ни дизайн език ", разяснява Андреас Дик, член на борда Производство и Логистика на компанията. " Сега извисихме двата модела на идващото равнище и слагаме нови стандарти в компактния клас- изключително когато става въпрос за асистиращи системи. Искам да благодаря на всички участващи за изключителното съдействие. Сигурен съм, че двата актуализирани модела ще бъдат признати добре от нашите клиенти ".

От Skoda Auto показват, че от двата модела има създадени повече от 837 000 единици от 2019 година насам. Над 260 000 от тях са били представители на Scala, като единствено през предходната година съединените единици са били повече от 56 000.

Skoda Kamiq завърши 2023 година с над 107 000 съединени единици, което с общ резултат от над 576 000 осъществени бройки, го трансформира в най-продаваното SUV пазарно предложение на компанията.

Skoda Auto завърши 2023 година с осъществени автомобила, което се равнява на растеж в продажбите от 18.5% спрямо 2022-а.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР