Днес ще ви разкажем по - обширно за няколко технологически

...
Днес ще ви разкажем по - обширно за няколко технологически
Коментари Харесай

7 техники, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре

Днес ще ви разкажем по - обстойно за няколко технологически техники, които могат да ви оказват помощ да се чувствате по - уверени и спокойни. Ако се научите да ги прилагате вярно, бихте могли да извлечете в действителност доста изгоди от тях.
Те засягат всевъзможни аспекти от живота и сме сигурни, че ще ви оказват помощ. Възможно е в началото да сметнете, че това е операция, само че ви уверяваме, че не е по този начин. Вижте ги:
1. Група от хора се смеят - Обърнете внимание на хората, които се смеят към вас. Когато човек се смее, неумишлено поглежда към този от компанията, който харесва най - доста. По този метод доста елементарно можете да разберете какво е отношението на хората, с които прекарвате времето си. Също можете да обърнете внимание на къде отива и вашият взор.
2. Проблеми с шефа - Ако очаквате началникът ви да се скара за нещо с вас, просто седнете до него. По този метод той ще се успокои и наказването му ще бъде по - леко. Вашата непосредственост доста ше понижи равнището му на експанзия.
3. Услуги - Случвало ли ви се е да изпитвате особена благосклонност към хората, на които сте помогнали? Това се случва на подсъзнателно равнище. Когато молите някого за услуга, той стартира да изпитва съчувствие към вас и мигновено му ставате приветлив. Не се опасявайте да поискате помощ, по този метод печелите благосклонностите на доста хора.
4. Имената - Всеки човек би се впечатлил, в случай че още след първия диалог вие помните името му. Започнете да го употребявате и в последващи връзки. По този метод ще накарате индивида, който стои против вас да се усеща специфичен.
5. Искрен диалог - Ако желаете да получите почтен отговор от индивида, с който разговаряте, просто замълчете за няколко минути. През това време гледайте събеседника си право в очите. Това е трик, който психолозите употребяват, с цел да извлекат оптимално доста информация. По този метод събеседникът ви ще се почувства неловко и ще бъде заставен да показа с вас истината.
6. Цвета на очите на събеседника - Винаги, когато организирате диалог с нов човек се вглеждайте в очите му. След като към този момент сте определили цвета, вие ще можете да постигнете най-благоприятен контакт с очите. По този метод ще създадете усещане на благ и добър човек. Не забравяйте, че очния контакт е доста значим.
7. Интервю за работа - Научно потвърдено е, че всеки човек помни най - добре началото и края на деня. Периодът сред тези две събития е леко мъгляв за всички нас, даже да не го осъзнавате. Нашият съвет е постоянно да сте първи или последни в листа с претенденти за работа. По този метод ще създадете по - огромно усещане на работодателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР