Днес ще ви разкажем как се излекувах от шипове и

...
Днес ще ви разкажем как се излекувах от шипове и
Коментари Харесай

Дълги години страдах от високо кръвно и пиех 4 вида лекарства, докато не си направих свое собствено – от билки

Днес ще ви разкажем по какъв начин се излекувах от шипове и високо кръвно
Шиповете са костно-ставни израстъци, които постоянно се появяват още в млада и междинна възраст.
Лечението им по-скоро се характеризира с преодоляване на болката, която провокират. При по-напреднали случаи на болестта се ползва и оперативна интервенция.
Все още пък няма лекарство, което да ви избави вечно от страданията около високото кръвно налягане. Почитателите на естествената медицина обаче настояват друго.

Мита Николова (75 г.) от с. Реселец (Плевенско) споделя:
Дълги години страдах от високо кръвно. Пиех 4 типа медикаменти. Видях билкова рецепта на проф. Мермерски, която гарантираше сполучливо освобождение. Добавих малко и от една друга концепция и си направих лично лекарство. Пих го от 25 май до 20 август 2011 година и от този момент до момента нямам никакъв проблем с кръвното.
Ето какви са съставките на чудната композиция:
Смесват се 400 г белен чесън с 3 обелени и изчистени от семките лимона. Всичко това минава през машина за смилане на месо или през миксер. Слага се в тъмна бутилка и се запечатва от горната страна с фолио. После се оставя на мрачно и студено място да престои 24 дни. На 25-я ден към този момент е годно за приложимост.

В чаена чаша се поставят 2 с. л. кисело мляко, към него се прибавя 1 ч. л. от сместа, ½ л. канела, 1 л. мед и 10-15 капки клеева смес и се пие преди лягане.
Сутрин се приема същата композиция, само че без да прибавяме чесъна и лимоните.
Още в първата седмица горната граница на кръвното ми налягане падна от 200 на 100. Откакто стопирах да одобрявам лекарството и до през днешния ден, то е с индикатори 130 на 70. Вече не ме болят нито бъбреците, нито сърцето.
Досега съм дала рецептата на повече от 1800 индивида и отрицателни мнения не съм получила.

Шиповете си излекувах с друга, също доста ефикасна рецепта: Размесва се 1 глава лук. Взема се от нея най-дебелата люспа, върху която се поставят 5-6 капки катран и се постанова на единия крайник на петата. И по този начин се спи. На сутринта се маха. На идващия ден се прави същото с другия крайник. Важно е да се запомни, че този компрес в никакъв случай не се поставя и на двата по едно и също време.
Аз персонално почувствах големия резултат от този лек, защото ми минаха шиповете, които имах по целия гръбначен дирек.
Същите тези неприятни и мъчителни израстъци от коляното си махнах по този начин: На парче домакинска хартия се поставя 1 лъжица мед и тютюн от една цигара. Слага се и наколенка от горната страна и по този начин се преспива.

Шиповете от петата се махат с листо от зеле, накълцва се и се поръсва със мощна ракия и по този начин се преспива. На мен ми мина за 3 нощи.
Болестта на Паркинсон, от която също пострадвам неотдавна, отново третирам с естествени медикаменти. Ето рецептата и за това подло заболяване: Необходими са 1 л. от билката Котешка стъпка, пчелно млечице, мед и ½ лимон.
Билката се запарва, сипва се в чаша, след това се прибавят лимонът и 1 ч. л. пчелно млечице с мед. Правя го неотдавна, само че към този момент чувствам, че кракът ми трепери по-малко.
Инфо: Десант

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР