Днес ще стане ясен последният полуфиналист в турнира за SESAME

...
Днес ще стане ясен последният полуфиналист в турнира за SESAME
Коментари Харесай

Славия и Берое в битка за последното място на полуфиналите за Купата

Днес ще стане явен последният полуфиналист в шампионата за SESAME Купа на България. За тази фаза на шампионата към този момент се класираха ЦСКА, Лудогорец и Левски, а към тях ще се причисли и спечелилият от двойката Славия - Берое. Мачът в столицата стартира в 17:30 часа и ще можете да го гледате директно по DIEMA SPORT, както и да следите развоя дружно с Gong.bg.

Надпреварата за Купата е доста значима и за двата тима, тъй като може да им обезпечи по-пряк път към присъединяване в евротурнирите. В шампионата противниците са съседи в класирането с по 29 точки и въобще не е несъмнено, че ще попаднат в първата плейофна шестица.

Славия загуби и двата си мача след подновяването на сезона. “Белите” отстъпиха с 2:3 на ЦСКА и с 1:3 на Лудогорец. Съставът на Златимир Загорчич на моменти се опълчи на водачите в таблицата, само че към този момент е в серия от 6 мача без победа.

Преди броени дни Славия се укрепи с някогашните футболисти на Левски Борислав Цонев и Мартин Петков. Първият се чака да попадне в стартовия състав през днешния ден. Йон Бакеро ще е в ролята на централен нападател, а Радослав Кирилов и Тони Тасев ще нападат по фланговете.

Берое е в по-добра форма и демонстрира, че под управлението на Петър Хубчев ще е костелив орех за всеки съперник. Заралии надделяха като посетител Царско село, а по-късно направиха 1:1 с Ботев (Пловдив), само че могат да съжаляват за изпуснатите три точки.

Срещу Славия Хубчев ще залоцжи в центъра на отбраната на привлечените неотдавна Сиам Бен Юсеф и Амит Битон. Давиде Мариани също ще е титуляр, а на върха на офанзивата ще работи Алиун Фал.

Есенният мач сред Берое и Славия в Стара Загора приключи 2:1 в интерес на “зелено-белите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР