Днес ще се проведе Общото събрание на Левски. Събранието ще

...
Днес ще се проведе Общото събрание на Левски. Събранието ще
Коментари Харесай

Спонсор вкарва свои хора в Левски на общото събрание

Днес ще се организира Общото заседание на Левски. Събранието ще стартира от 11:00 часа и ще бъде стенографирано за всички акционери в „ синия “ клуб, а тези, които няма да имат опция да участват, ще могат да видят събитието на запис.

Притежателите на акции в клуба ще разискват редица тематики, свързани с бъдещето на столичани, откакто през вчерашния ден изпълнителният шеф на новия спонсор Лъчезар Петров и мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков дадоха взаимна конференция, на която дадоха детайлности по отношение на възобновеното партньорство сред двете страни за период от пет години. Очаква се по време на Общото заседание да бъде направен финансов и погасителен проект от компанията, с който да бъдат изчистени най-належащите отговорности на „ сините “.

В добавка, представители на спонсора ще влязат в Управителния и Надзорния съвет на клуба. Те ще имат за цел да обновят и стабилизират структурите на Левски, създавайки нови отдели. Днес изтича и краткотрайният престой на Константин Баждеков на поста изпълнителен шеф на „ сините “, като би трябвало да бъде решено името на непрекъснато изпълняващ длъжността човек. Ще бъде разисквано финансовото състояние на столичани, което от година и половина насам е един от главните източници на терзание.

На конференцията през вчерашния ден Сираков разгласи, че в сряда дружно с Петров ще проведат диалог със Станимир Стоилов по отношение на треньорския пост в Левски. По думите на мажоритарния притежател, „ сините “ са напълно покрай завръщането на Мъри на „ Герена “, като той е първата и единствена опция за ментор на клуба.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР