Днес ще се изиграят последните два мача от третия кръг

...
Днес ще се изиграят последните два мача от третия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА с шанс да настигне Лудогорец на върха в класирането

Днес ще се изиграят последните два мача от третия кръг на Първа лига. ЦСКА има неповторимия късмет да се изравни по точки с Лудогорец на върха в класирането. Шампионите стигнаха единствено до 2:2 при гостуването си на ЦСКА 1948. На отбора от " Българска войска " му следва тежко домакинство на Черно море, който при триумф пък може да оглави еднолично подреждането, откакто досега е с два триумфа от две срещи .
ЦСКА и Черно море закриват третия кръг в Първа лига.
ЦСКА записа много неубедително показване против Македония Гьорче Петров (0:0) в Лигата та конференциите. " Армейците " играха с човек повече цяло време, само че все пак не съумяха да основат рискове пред съперниковата врата. Тимът е без трима от най-креативните си футболисти от предишния сезон в лицето на Греъм Кери, Георги Йомов и Жорди Кайседо. Кери и Кайседо напуснаха, а Йомов към момента не се е появявал в игра през тази акция поради травма. В тяхно неявяване головете за ЦСКА идват мъчно.

В същото време Черно море образува боеспособен тим, който играе безупречно в отбрана. " Моряците " имат цялостен актив от точки след две победи с 1:0.

По-рано денем, новакът Септември посреща Ботев Враца. И двата отбора са краткотрайно в средата на класирането с по три точки. Врачани взеха значима победа на собствен терен против Ботев Пловдив. Както те, по този начин и противникът им има проблеми в отбрана. Септември стартира с проваляне от Лудогорец (0:3) в първия кръг, само че по-късно надделя новака Хебър с 3:1 като посетител.

Пълна стратегия за 3-ия кръг на Първа лига :

Петък, 22 юли

Спартак Варна - Пирин 1:1

ЦСКА 1948 - Лудогорец 2:2

Събота, 23 юли

Берое - Локомотив София 1:1

Ботев Пловдив - Арда 0:2

Неделя, 24 юли

20:30, Локомотив Пловдив – Хебър 2:1

Славия - Левски - отсрочен

Понеделник, 25 юли

18:15, Септември - Ботев Враца

20:30, ЦСКА - Черно море. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР