Днес ще се изиграят общо 6 мача от груповата фаза

...
Днес ще се изиграят общо 6 мача от груповата фаза
Коментари Харесай

Испания - Русия е най-интересният мач от втория ден на Купа Дейвис

Днес ще се изиграят общо 6 мача от груповата фаза на " Дейвис Къп ". Световното отборно състезание се организира по нова система и всички срещи от елитната група ще се проведат в границите на тази седмица в Мадрид.

На Централния корт " Маноло Сантана " първия излязоха Гуидо Пея за Аржентина и Николас Джари за Чили. Другият мач на сингъл е сред Диего Шварцман и Кристиан Гарин. Мачът Аржентина - Чили е от група " C ", където е също и мощния отбор на Германия.
 Русия на процедура детронира Хърватия в първия мач за
Русия на процедура детронира Хърватия в първия мач за " Купа Дейвис "

" Сборная " взе и трите срещи и през днешния ден ще играе с домакина Испания

Във втория дуел на " Мануел Сантана " ще дебютира любимецът за купата Испания, воден от Рафаел Надал против мощния състав на Русия. Руснаците през вчерашния ден победиха носителя на трофея Хърватия с 3-0 победи и на процедура се нуждаят от една победа в обособена среща с цел да се класират за четвъртфинал.

На корт " Аранча Санчес Викарио " Франция към този момент поведе с 1-0 победи против Япония в дуел от група " А ". Ветеранът Жо-Волфред Цонга мина през Ясутака Учияма за 58 минути с 6-2, 6-1. Втората среща на сингъл е сред Гаел Монфис и Йошихито Нишиока. Третият отбор в групата е Сърбия, за която ще играе международния №2 Новак Джокович.

Втората борба на " Аранча Санчес Викарио " е сред Съединени американски щати и Канада. При триумф " кленовите " листа ще се класират за четвъртфинал. Италия почива от отборите в група " F " и на следващия ден има потребност от наложителна победа против Съединени американски щати с цел да резервира шансове за продължение напред.
 Канада сервира мини сензация с успеха против Италия в
Канада сервира мини сензация с успеха против Италия в " Купа Дейвис "

Денис Шаповалов и Вашек Поспишил завоюваха мачовете си на двойки

На корт №3 Михаил Кукушкин от Казахстан се чака да няма проблеми с холандеца Ботик ван де Зандсшулп. След това Александър Бублик и Робин Хаасе ще излязат за втория мач на сингъл в група " Е ". Англия, водена от Анди Мъри е в този поток и ще дебютира на следващия ден против Казахстан.

Австралия и Колумбия ще играят в мача, пораждащ минимален интерес. Той още веднъж ще бъде на корт №3. Победа на " кенгурата " наподобява наложителна, с цел да могат те на следващия ден да спорят за първото място в група " D " против Белгия. Колумбийците са рискови, тъй като имат най-силната двойка в света и могат да объркат сметките с един триумф на сингъл. Вчера Белгия се наложи над Колумбия с 2-1 победи. Двата триумфа на европейците бяха на сингъл. Малко изненадващо Давид Гофен даде гейм на Даниел Елахи Галан и направи срещата оспорвана.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР