Днес ще преобладава облачновреме. На много места ще има валежи

...
Днес ще преобладава облачновреме. На много места ще има валежи
Коментари Харесай

Слънце, вятър и дъжд

Днес ще доминира облачно време . На доста места ще има превалявания от дъжд , в планините над 1200 m - от сняг. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър и с него ще продължи да нахлува леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, а оптималните - сред 9° и 14°.

В петък облачността ще се задържи забележителна и тук-там в източните и планинските региони ще превали дъжд. По-съществени разкъсвания и понижения на облачността ще има над Западна България. Вятърът ще бъде слаб до сдържан, от север-северозапад, през нощта против събота ще стихне.

В събота ще доминира слънчево време с повече облачност над планинските и източните региони, където след обяд ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, а дневните ще се покачват и оптималните ще са сред 12° и 17°.

В неделя на доста места от запад на изток ще превали временен дъжд. Вятърът от северозапад още веднъж ще се усили до сдържан.

В началото на идната седмица облачността краткотрайно ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево.

Във вторник и сряда още веднъж се покачва вероятността за превалявания, през първия ден в западната половина от страната, втория - и на изток. Вятърът ще бъде най-често със западна съставния елемент. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, оптималните - сред 12° и 17°, в сряда от североизток ще стартират да се намаляват.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР