Днес ще има разкъсана облачност, която до вечерта от юг

...
Днес ще има разкъсана облачност, която до вечерта от юг
Коментари Харесай

Днес ще има разкъсана облачност. Максималните температури ще са между 10° и 15°

Днес ще има раздрана облачност, която до вечерта от юг ще се усили. Късно вечерта и през нощта против неделя тук-там в крайните южни региони, основно в Родопската област, ще завали дъжд. Ще духа до сдържан, в източната част на Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, на север от планините до 18°, в София – към 13°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е раздрана, само че от юг ще се усилва и до вечерта тук-там в Рило-Родопската област ще завали дъжд, над 1800 m - сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 9°, на 2000 m - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, висока и междинна, само че до вечерта ще се вплътни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 18°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 10 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. 37 мин. и залязва в 12 ч. и 52 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР