Днес ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения

...
Днес ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения
Коментари Харесай

Времето: Слънчево с летни температури

Днес ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Сутринта тук-там в низините и по Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. В източните региони вятърът ще е слаб от югоизток. Максималните температури ще са сред 22 и 27 градуса, в София - към 24 градуса, по ниски край морето.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. На места сутринта ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 12-16 градуса. Температурата на морската вода е 10-12 градуса. 

И в планините ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 16, на 2000 метра - към 9 градуса.

Продължителността на деня 13, 09 ч.

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е близо до междинното за април.

През идващите дни ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. В следобедните часове над планините и планинските региони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще се задържи топло, с минимални температури сред 7 и 12 градуса и оптимални - сред 23 и 28 градуса; по-ниски ще бъдат по Черноморието - сред 12 и 17 градуса.

В петък ще се появи вятър от изток-югоизток, ще се резервира и в събота и неделя. Ще стартира намаляване на температурите. В началото на идната седмица на повече места в Западна и Централна България ще превали и прегърми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР