Днес ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от

...
Днес ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от
Коментари Харесай

Предимно слънчево, следобед на изолирани места ще превали


Днес ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България и над крайните североизточни региони ще се развива купеста облачност и на изолирани места там ще превали. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 24° и 29°, в София - към 25°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд по северното крайбрежие ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето още ще отслабне и ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Вятърът ще е слаб от югоизток, по най-високите елементи – до сдържан от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 19°.

В четвъртък и през по-голямата част от деня в петък ще бъде най-вече слънчево, през първия ден с купеста облачност над планините в Западна България, само че единствено на изолирани места там с временен валеж; в петък ще се появи раздрана висока и междинна облачност, а до вечерта над Северозападна България ще се развие и купеста, на обособени места ще превали временен дъжд.

Вятърът ще е слаб, от юг-югоизток. Дневните температури ще се покачват и в петък оптималните ще са най-вече сред 28° и 33°.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР