Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

Предимно слънчево време, с температури между 5° и 10°

Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Минимални температури - сред минус 7° и минус 2°, в София - към минус 5°, оптимални - сред 5° и 10 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 5 - 7°. Температурата на морската вода е 5 - 6°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 6°.

През идващите дни вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще е сдържан. Ще има променлива облачност, по-голяма възможност за слаби превалявания от дъжд има в сряда в Източна България.

В четвъртък вятърът ще отслабне, в доста региони краткотрайно ще стихва, облачността ще намалее до най-вече слънчево. Температурите ще са близки до нормалните за средата на февруари, минималните в по-голямата част от страната ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните - сред 5° и 10°.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР