Днес се регистрирахме с мандатоносителите от предишните избори. Самата партия

...
Днес се регистрирахме с мандатоносителите от предишните избори. Самата партия
Коментари Харесай

Асен Василев: Социологията показва - няма особено значение дали ще се явим с или без ДБ

Днес се регистрирахме с мандатоносителите от предходните избори. Самата партия ще се дорегистрира, тъй като чакаме вписването от съда. Очакваме Политическа партия да бъде добавена в обединението до 7 дни. Амбицията ни е за първо място на вота. Шансовете с нашите досегашни сътрудници да съберем 121 места в бъдещия парламент са много огромни.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в ефира на Българска национална телевизия.

" Социологията излезе към края на деня, имаме диалози с " Демократична България " и допускам, че до ден-два ще излезем с общо мнение. В общи линии социологията сподели, че нещата са на кантар - дали ще се явим дружно или поотделно, няма изключително придвижване на гласоподаватели и резултатът в двата случая наподобява идентичен ", добави той.

Ние не сме говорили за следизборна коалиция след изборите с ГЕРБ. Няма по какъв начин да стане да загърбим предишното. Не виждам късмет за колоборации с ГЕРБ, даже и без Борисов, бе безапелационен Василев.

Той изясни, че към момента не са почнали да редят листите. По медиите може да се приказва. Листите ще бъдат сходни на предходните избори, само че следва да се вземат решения по тях.

Готови сме и да сме съпротива. Вторият рунд следва – той зависи от гласоподавателите. Дали ще гласоподават да се върне остарелият модел или че ще има същинска обществена стратегия, при която действително средствата да отиват при хората, сподели на финала Асен Василев
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР