Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно

...
Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно
Коментари Харесай

Кирил Петков след записа на Радостин Василев: Наблюдаваме координация на проруските сили в България

Днес се потвърдиха нещата, за които през вчерашния ден ви предупредихме. Явно опцията да се образува постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е основната причина за. Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков.

По думите му, от сутринта следим по какъв начин през днешния ден имаме съгласуваност на проруските сили в България, в това число от страна на " Възраждане " и на Българска социалистическа партия.

" Важен факт е, че шефът на ДАНС е обезпечил защита на постоянен народен представител нощес в 22:00 часа. ДАНС в никакъв случай не охранява обособени лица, тъй като няма такива пълномощия. ДАНС охранява единствено стратегически обекти. Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни диалози сред шефа на ДАНС и този народен представител? Възможно ли е в този диалог някой да е спрял стартирането на всички записи, които бяха готови? ", попита Кирил Петков.
Той акцентира още, че националната сигурност е българска отговорност и значима част от българския суверенитет. Никоя друга страна не може да ни въздейства какъв извод ще създадем при бъдещите промени.

" Всеки претендент, който ще предложим за бъдещите назначения в службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група в България или Европа, както и да не е бил сътрудник на вражеска страна или на Държавна сигурност. Не сме съгласували с никое посолство предлагането за нито една от службите до този миг, само че при крайните назначения, както и като част от законовите процедури, ще осведомяваме партньорските служби в границите на отговорностите ни като членове на Европейски Съюз и НАТО ", изясни Петков.
Според него, никой не може да повлияе на нашето мощно предпочитание да реформираме службите и за съставянето на постоянно държавно управление, което да освободи управлението на българските служби от дългогодишни зависимости. Той попита и за какво президентът продължава да бави връчването на втория мандат и дали това е синхронизирано с днешната конференция.

Кирил Петков прикани всеки безсънен жител да изслуша напълно съвещанието на Националния съвет на Политическа партия и да се увери, че всички членове на партията в каква тежка обстановка е сложена страната и че не са се отказали да оказват помощ на България и да бъде естествена европейска страна със обективен съд, прокуратура, пълноправен член на Шенген и еврозоната, без значение дали след постигането на тези цели ще ръководят или не.

Днес, тъй като не е склонен на държавно управление с ГЕРБ. Той, за който твърди, че е от онлайн излъчването на Националния съвет на " Продължаваме промяната " предходната неделя. В него човек, за който Василев твърди, че е Кирил Петков, изяснява, че ще изперат Бойко Борисов. Че държавното управление се синхронизира с посолствата, че ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е споделила, че ще се заобиколят разпоредбите за еврозоната. Също по този начин - до момента в който Бойко Борисов се опасява от Гешев ще има държавно управление.

Снощи от ПП-ДБ оповестиха, че Василев се готви да пусне изфабрикувани записи на диалози с депутати от обединението като съгласно съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков зад това стоят службите, " дълбоката страна ", за неуспех на бъдещо държавно управление.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР